ETSY
Moderátor: Moderátoři
ETSY
Rozhodol som sa predávať na ETSY.
Čo ma zaskočilo, že hneď po zverejnení sa našiel kupca. Ale vyskytol sa problém. V chate aplikácie ETSY mi pišu, že potrebujú overenie koľko mám zostatok peňazí na účte. Keď som im to napísal, tak mi odpísali, že aby som mohol niečo predať tak ja ako predávajúci musím mať na účte obnos minimálne 250 € ale môžem to poriešiť inou kartou. Toto mi príde celé podivne. Ale veď tá chatová správa sa objavila priamo v aplikácii ETSY ako akási podpora. Čo je zvláštne ale v archíve správ na ETSY nemám žiadne archivovane správy. S kupujúcou tiež komunikujem cez email, netušil som, že ETSY ponúka možnosť priameho kontaktu od kupujúceho.
Chcem doplniť na účte čiastku na 250€ aby došlo ku overenou ale pritom som u ETSY overený už od založenia účtu a to aplikaciou authentification od Google Play keďže ETSY nemá pre overenie v ponuke predvoľbu pre sms na Slovensko.
Mám sa obávať nejakého podvodu ?
Oranžová aplikácia ETSY pre nákup
Modrá aplikácia ETSY pre predaj
- jardafiala
Před dvěma týdny jsem řešil něco podobného. Nic mi nešlohli, jenom se množily pokusy. Což bylo otravné, protože mi neustále chodily výzvy k potvrzení transakcí. Nakonec jsem se s operátorem dohodl, že kartu úplně zrušíme a vystavili mi novou s jiným číslem.
Měl jsem v tom odkazu chybu, už je to opravené.
Už včera mi ten hlas v hlave vravel, tu niektoré kroky sú podozrivé ale vidíte učíme sa celý život. Vstúpil som na neprebadanu pôdu ETSY a nechal sa nachytať štýlom s ktorým som ešte nemal dočinenia.
Našťastie ku zneužitiu karty nedošlo ako povedala operátorka najprv by sa im to muselo oplatiť.
- jmenobezmezery