Čím sa môže platiť objednávka z TEMU?
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
- tiktak1953
Na občasné použití se pistolová pěna nehodí. Kartuš se musí nasadit a vypotřebovat. Pistole se používá pořád dál a dál s dalšími kartušemi.
Když víš, že potřebuješ pistoli odložit nadlouho, tak odšroubovat kartuš, našroubovat čistič, a důkladně prostříknout. Pak ještě druhý den prostříknout znovu. Pistoli rozebrat, vybrat zbytky zatvrdlé pěny. Teprve pak odložit.
Pistole nestojí majlant. Když nefunguje správně, vyhodí se.
A na občasné fouknutí malého množství pěny je jednodušší koupit malou trubičkovou, než se srát s pistolí.
- tiktak1953
tak by to mohlo aj fungovat ako pises!Ale aj raz za tri mesiace je asi casto.Podla mna zalezi aj na tom ako stara je ta pena.Ci locka vo flasi.Co som vytiahol po vyse roku pistol s vyse rocnov penov,tak uz pena neločkala.spust uz nesla stlacit.Zajtra to skusim rozobrat.Na asi treti krat po asi 30x zatrepani zakazdym som tu staru stuhnutu penu roztrepal,rozlockal.,Spust som nechcel vecer silov stlacit aby vsetka pena nevyslo ak to povolilo v nutri.Ja many mam,len mam tolke aktivity,tolke vydavky na vsetko, ze co dokazem opravujem aj ked je to nerentabilne.Lenze tak clovek nadobuda obrovske zrucnoti ked sa trapi a nauci stale nove a nove.jezevec píše:Co mám vyzkoušené, stačí cca jednou za měsíc vždy trochu pěny odstříknout a pistole je stále funkční.
------------------------
ranson,to pokazdom ju chces cistit.Ten srob 9mm co drzi pruzinu chcem vyrobit,ani bez poskodenia asi nevykrutis.A mozes ju vyhodit.
- scorpions-cz
Na Temu vydrží v košíku věci dokud jsou k mání u daného prodejce. Jen se mění cena, jak končí a začínají akce.
Vzhledem k ceně poštovného se nevyplatí poslat Tiktakovi tu matici, mám tu celou rozebranou pistoli, ale vysypalo se z ní tolik podložek, že jsem kompletaci vzdal.
Leda bych to spojil s hodinkami...