LA7812 v pouzdře SIP9 je vlastně 7912. Vyřešeno.

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Hill
Administrátor

LA7812 v pouzdře SIP9 je vlastně 7912. Vyřešeno.

#1 Příspěvek od Hill »

Stěhuji trucovnu a při přebírání zásob jsem natrefil m.j. na IO Sanyo LA7812 v pouzdře SIP9. Na webech je k sehnání, ale nikde nemají katalogový list.
Kdekdo uvádí, že je to stabilizátor 12 V, ale co by dělal v tak malém pouzdře s devíti vývody?
Podle mne to bude něco z televize, patrně separátor synchronizace a řádkový generátor (čili dnes už asi prakticky k ničemu), ale nepamatuji si, z čeho jsem to vyndal, A neporovnám - krabici s TV OMF a kanálovými voliči jsem vyvezl minulý týden.
Nevíte někdo o schématu nebo datasheetu?

EDIT: je to jasné, název opraven.
Naposledy upravil(a) Hill dne 02 lis 2024, 14:05, celkem upraveno 1 x.
KUBO

#2 Příspěvek od KUBO »

Nemôže to byť LA7912 ????
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Hill
Administrátor

#3 Příspěvek od Hill »

Díky, máš pravdu, je.
Už jsem opravil název vlákna.
Jen jsem to musel přefotit přes objektiv diaprojektoru, ani lupou není to přerušení devítky vidět, vypadala, jako osmička. A nikde poblíž skutečná osmička pro srovnání.
Sanyo si svého času libendila v pouzdrech SIP, cpala do nich všechno možné, takže vyhledávání nec...
Jde o TV obvod identifikace zasynchronizovaného obrazu pro automatické ladění tuneru televize nebo videa.

Tak jsem si vzpomněl: je to jeden ze švábů, s nímž jsem kdysi počítal do skeneru dostupných TV kanálů k použití na střeše. Předtím jsem si ale už upravil Elektroniku 11 na 8 předvoleb ve všech pásmech, na tři čtyři dostupné programy to bylo praktičtější, automatické ladění zatím nebylo aktuální. A netrvalo dlouho a i ta přebastlená televize šla dospodu do skříně, protože digitál...
Přílohy
LA7912_pic.jpg
LA7912_pic.jpg
Odpovědět

Zpět na „Součástky“