Nefunkční některé klávesy ve windows

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#16 Příspěvek od EKKAR »

DukeNuke píše:Čili to, co dělá každý free antivir.
Ano, v souvislosti s příspěvkem hned po tom tvým mě napadlo, kdo tady na fóru taky funguje stejně jako "free antivir" ...
Přílohy
jimírkování IV.pdf
(194.34 KiB) Staženo 75 x
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
kejki

#17 Příspěvek od kejki »

Takže to přilepíš k tématu ve Výpočetní technice. Nemůžeš si to řešit v oblasti Provoz fora?
EKKAR

#18 Příspěvek od EKKAR »

Projevy to má úplně stejný ... Taky je bezplatnej ale na jeho používání spíš doplácíš. Jinak antivir od Avasta jsem kdysi zkoušel ještě na Win XP a zbaviul jsem se ho co nejdřív to šlo, doslova bláznil, šílel nad pokusem spustit .exe soubor - a to i když to byl (například) instalátor ovladače k tiskárně HP ... Já měl radši AVG, měl lepší výsledky celkově, větší databázi potenciálních škůdců, lepší kontrolní algoritmus, míň falešnejch poplachů - dokud ho teda za PRCácký dolary neschlamstnul právě Avast ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
tomasjedno

#19 Příspěvek od tomasjedno »

EKKAR píše:dokud ho teda za PRCácký dolary neschlamstnul právě Avast ...
A to jsi vzal kde? Pokud vím, tak Avast měl v té době jen jednoho kapitálového investora - americký fond CVC Capital Partners.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“