odtrženo z vtipů CDXXX. či kolik

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ransom

#31 Příspěvek od ransom »

Já umím číst, rozumím psanému textu, a ještě navíc jsem článek dočetl celý. Takže myslím, že se EKKAR rozčiluje zcela zbytečně.
Naposledy upravil(a) ransom dne 06 lis 2024, 15:00, celkem upraveno 1 x.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Hubert_79 »

Tak se chce předvést, jak je hustej a vtipnej :lol:
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
jimirek
Moderátor

#33 Příspěvek od jimirek »

Hill píše:Jestli jsem s těmi nevtipy spláchl i nějaký vtip, omlouvám mě, ale už týden nemám čas to jednotlivě vyzobávat.
A takhle to nabobtnalo.
Co jsem byl ocejchován nejvyšším guru a zachráncem fóra jako jeho free antivir ("bezplatnej ale na jeho používání spíš doplácíš"), tak tyhle zásahy už ponechávám na jiných. Na hádání se s blbcem jsem už starej. Viz http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... 23#1346623 8-)
samec

#34 Příspěvek od samec »

bastliar píše:Toto je pecka ako doma čokoľvek pokoviť. Stači magnetron,vákuová pumpa, argon : https://youtube.com/shorts/e1E3iFwXqXU?feature=shared
Celkom vtipné prevádzkovať magnetron pod skleneným zvonom bez faradayovej klietky. :hockey:
EKKAR

#35 Příspěvek od EKKAR »

jimirek píše:Co jsem byl ocejchován nejvyšším guru a zachráncem fóra jako jeho free antivir ("bezplatnej ale na jeho používání spíš doplácíš"), tak tyhle zásahy už ponechávám na jiných. Na hádání se s blbcem jsem už starej. Viz http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... 23#1346623 8-)
Zajímavý, že totéž lze napsat i o tvým přístupu. Nedokážeš totiž popřít, že ses jako zmatenej free-antivir nezachoval ve vícero případech, než by si fórum od moderátora zasloužilo - a na následnou kritiku pak zareagoval jako autokrat z pozice síly. Přeber si to jak chceš. Beru fakt, že demokracii na fóru uplatnit dlohodobě je nereál, ale jednání z pozice samoděržaví und vysokoprevoschoditělstva možná jde odpustit, leč nikoliv zapomenout. Při svým vzpomínaným věku bys to měl znát líp než já.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
HF_Tech

#36 Příspěvek od HF_Tech »

Což takhle tři banány pro Ekkara na uklidnění? :)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“