Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Dnes mi naběhla zpráva od Zásilkovny o vyzvednutí balíčku a kód pro vyzvednutí. Není to ale SMS, jde o zprávu z nainstalované aplikace. Takže mám dost obavy z možných dalších zásilek. Většinou totiž nejsem v dosahu nějaké WiFi a v tom případě se o zásilce ani nedozvím. Data nepoužívám.
A jak je to u adresáta, který nemá vůbec nainstalovanou aplikaci Zásilkovny?
Ten dostane SMS?
Jaké jsou Vaše zkušenosti?
Včerejší zkušenost: zpráva o doručení/vyzvednutí v emailu, SMS i notifikace v aplikaci.
Za mne OK jako vždy
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Asi to záleží, jestli podávající vyplní telefon nebo jen email. Občas se stane, že zadá blbě číslo a pak přijde SMS někomu jinému. To se mi stalo zrovna nedávno (ale balík jsem si nešel vyzvednout )