Durst M805
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Durst M805
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Stále jsou lidé, co to používají, myslím že bys zájemce našel.
Mrkni, za jaké prachy to lidi inzerují na e-Bay...
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Mě začíná v práci trochu tlačit čas, buď to zachráním, nebo zlikviduju (jako mnoho věcí předtím, kterých pak časem lituju). Ale nejsou prostory.
Asi to zkusím na Aukru, nejsem na žádným fóru pro fotografy, kde by to mělo asi větší šanci. Případně pokud by se chtěl někdo prodeje ujmout, o zisk se rozdělíme.
http://www.temnakomora.cz/
Koukni na stránky Temna komora.cz.
edit: teď jsem mluvil s profíkem foťákem. Jestli to má barevnou hlavu a objektiv Schnaider a přídavný šuplíky s čočkou a rámečkem na kinofilm, tak je reál kolem 30 tisíc. Nový to stávalo na konci 80-tek přes 100.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Mýlí se. I mechanický fotoaparát má prodlevu mezi stiskem spouště a okamžikem otevření závěrky. Dokonce moderní elektronicky řízené přístroje disponují procesorem, který ovládá (a leckdy v reálném čase upravuje) expozici. U diluviálních digitálních fotoaparátů samozřejmě prodleva byla větší, než u analogu, ale v současnosti toto opravdu problém není.
A bude-li někdo chtít dodávat cosi ve smyslu, že analog to zachytí "tak jak ta scéna opravdu byla/je", zatímco digitál to fujky fujky upraví, tak se mýlí též.
Ked fotim so zapnutym LCD, tak je zavierka otvorena. Ked fotim s vypnutym LCD, zavierka sa otvori, ked stlacim spust do polovice.
V momente stlacenia spuste sa uz teda zavierka nemusi otvarat. Len sa vymaze CCD a mechanicka zavierka sa pouzije az na ukoncenie expozicie.
Takze digitalny fotak moze fotit s mensim oneskorenim ako analogovy, lebo nemusi zavierku otvarat.