Nabízím elektroniku z důvodu ztráty skladu (do 1.3. 2025)
Moderátor: Moderátoři
Ze skříňky s AV aparáty půjde pryč toto (některé typy už zazněly):
• PIONEER VSX-921 (za symbolickou stovku, má závadu)
• Sony CDP-212 (viz výše, zřejmě funkční)
• Sony CDP-XE220 (spíše si nechám, když to bude možné)
• Sony CDP-XE330 (spíše si nechám, když to bude možné)
• LG RTC689H (již zazněl)
• FINLUX HCS-4030 (za odvoz)
• (danhard) Sony STR-KSL60 (tuner za 100Kč, nenajdu na něj místo)
• Prosonic Compact Disc Player (za odvoz)
• BOOMAN DVD HOME CINEMA SYSTEM (za odvoz, nespínaný zdroj, též nemám místo)
• Panasonic DMR-E30 (již zazněl)
• LG LV2788 (6h VCR, za 100Kč, nemám místo)
• Samsung DVD-HD870 ✔
• 2x Sencor SDV.7111 ✔ (100Kč za oba)
• Sencor SDV-7302H (50Kč)
• Thomson DTH222EA ✔ (za odvoz, bez pevné šnůry, zkoušený s provizorním káblem)
• Toshiba SD-170EKE2 ✔ (50Kč)
Našel jsem i blbinky, jako "radiosvítilnu", stolní kázo, do kterého se vkládá kazeta jako do VCR apod. Upřesním.
Nerad bych likvidoval věž typu "skleník". Je to Sharp (upřesním).
Holt se s tím nebudu babrat.
Autor inzerátu na ten aparát je zřejmě mladší člk, jelikož 50 let tomu stroj rozhodně není. Tipuju rok výroby na '85..'89.
Abych uvolnil místo v bývalé uhelně naší bytovky, rád bych nabídl s C428 i jednu C441FS. Té je mi zvlášť líto. Ni prostoru, ni kompromisu.
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Vod smradů co bys dneska čekal, sou zvyklí na luxus zadarmo, taky není divu, že to je samej 🤐 vedle 🤐 (jenom támdle, vzádu) jak trochu povyrostou a mají se zapojit do nejakýho pracovního procesu
Nově objevené (zabarikádované) audio:
• Panasonic SA-AK25 (do 300Kč, když půjde zapnout)
• Siemens R157 (google mlčí, třeba za 100Kč, pokud půjde zapnout, se závadou za odvoz)
• kázo s ležatým zakládáním "handic 999" (možná si nechám, cenu případně uvedu později), celkem raritní věc, stejně jako ten Siemens
• digivoltmetr DM 2005 (přes 10kg) ze 60. let jsem tu kdysi zmiňoval, rozebrat ho by bylo barbarství, takže buď ňáké muzeum, nebo např. za 500Kč pro nadšence (po dohodě i méně); foto někde mám, google je skoupý
K věžím nejsou originální repro, několik párů jiných ale mám - Sony, Sharp, Aiwa (k běžným "komerčním věžím", často 6ohm).
V tom casette-decku bude mechanika podobná jako v kazetovejch autorádiích, dokonce možná i s reversem. "Digivoltmetr" je předpokládám digitronovej (?), nebo má jinej "displej" ???judeware píše:...
• kázo s ležatým zakládáním "handic 999" (možní si nechám, cenu případně uvedu později), celkem raritní věc, stejně jako ten Siemens
• digivoltmetr DM 2005 (přes 10kg) ze 60. let jsem tu kdysi zmiňoval, rozebrat ho by bylo barbarství, takže buď ňáké muzeum, nebo např. za 500Kč pro nadšence (po dohodě i méně); foto někde mám, google je skoupý
....
A kutilmile - nelituju tě
Špatně se to popisuje. A pokud si matně vzpomínám (vzadu v kapse, či uvnitř, byla tenká brožurka), rok výroby jest 1966 a stroj je celotranzistorový, zdroj nespínaný (na případné IO si nevzpomínám).
Každopádně ať tak nebo vonak, musí to bejt příšernej vorloj, kterej i jen znovu zprovoznit s dneska nedostupnou dokundamentací musí bejt na špagát a mejdlo ...
A kutilmile - nelituju tě