Sbírka návodů ze 60.-80. let ke skenování a darování

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#31 Příspěvek od EKKAR »

Hill píše:....
Ani Klaus, ani jiní, nechápou, jak se s autory a dosavadními držiteli práv spojili, když někdo byl soukromník, někdo VEB, tedy národní podnik; ale Němci, a to i ti východní, měli vždy, přinejmenším ještě celkem nedávno, ve všem takový pořádek a přesnou evidenci, že to vyloučené není.
....
Jednoduše - prostej Skopčák neumí švejkovat a vy-yebávat s vrchnostěj jako Čech, ten jak dostane ouřední befél, tak sklapne hubu, skočí do haptáku a drží kušnu und krok ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hill
Administrátor

#32 Příspěvek od Hill »

Jenže tady nešlo o to samotné sklapnutí, v Německu se to skutečně nevyplatí odkládat dva tři roky, než dojde k soudu, jako u nás. Tam to soud může otevřít do dvou tří týdnů, ale o otázku, jak a kde posháněla redakce Funkamateura všechny držitele práv k duševnímu vlastnictví včetně dědiců těch práv, aby je odkoupili.
EKKAR

#33 Příspěvek od EKKAR »

No právě že jejich souhlas s odkupem NEJSPÍŠ OD VŠECH NEMĚLA, ALE NA RAUPENHAUS SI VYŠLÁPLA - stejně jako hamižným advokátem ponoukanej elektrošop si vyšlápnul na Bastlírnu, protože měli povědomost o způsobu soudního jednání v Dojčích - že tam na nic nečekají a jednají. Což je na jednu stranu dobře pro případný poškozený v 99,99% případů, ale na druhou stranu na pikaču pro takovýhle případy, kdy poškozeným je hlavně historie ... ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
eleferner

#34 Příspěvek od eleferner »

Rizenim osudu se mi dostala do rukou luxusni obskurdita: navod a schema k pristroji pro pulsni magnetoterapii, kterou nekdy do 90. let vyrabel Ústav přístrojové techniky Akademie věd Č(SS)R v Brně. V uvodu sice pisi, ze snahou bylo optimalizovat cenu, ale kdyz vidim tech 5 tyristoru pro rizeni proudu civkou, tak ve sve dobe musel stat ranec. Znam par lidi, kteri ho stale maji doma a pouzivaji, pry funguje paradne. Jedinou kankou je, ze jeden ze spoluautoru na stara kolena bohuzel zblbnul a dal se na sidericka kyvadelka, za coz dostal i anticenu Bludny balvan. No, nikdo nejsme dokonaly.

Odkazy pridam do druheho prispevku.
martinkopp

#35 Příspěvek od martinkopp »

Na stará kolena zmoudřel když vyzkoumal, že kousek štěrku na provázku má stejný účinek jak obkládat platícího zákazníka cívkami s dráty, ale je to mnohem levnější. :D
Celeron

#36 Příspěvek od Celeron »

eleferner píše:Vypada takto:

https://antikvariat-brno.cz/kniha/61811 ... o-19731973

Vazne ji nikdo jiny nemate, abyste mi naskenovali obal? Miroja uz tu nebyl 3 tydny...
Ještě ji sháníš? Někde ji mám, ale nevím v jakým stavu.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
eleferner

#37 Příspěvek od eleferner »

Celeron

#38 Příspěvek od Celeron »

No vidíš, a já ti na to odpovídal už tenkrát. Na starý kolena sklerotik...
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“