Štart W7 na ntb skončí modrou obrazovkou

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
telman
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od telman »

Ďakujem za príspevky od Zakyho a masara, pomohli mi oba. Urobil om novú inštaláciu Win na prázdny disk a doplnil potrebné ovládače. Posledný stav je taký, že laptop sa chová celkom slušne, ale len s integrovanou grafikou Intel.
V prípade, že prepnem v biose na Switschable Graphic a snažím sa doinštalovať ovládač pre prídavnú grafiku AMD Radeon HD 6650M, skončí inštalácia chybou. Vyskúšal som viacero ovládačov z netu. Podobných prípadov je na nete mnoho, takže nie je to zriedkavý prípad, ale zatiaľ nemám riešenie.
Stále mi nie je ale jasné, či sa problém týka hardvérovej časti prídavnej grafiky, alebo ovládača. Ale viac to vyzerá na hardvér, či? Ešte stále laborujem.

Pozrel som na návrh masara aj na Win7 PE, musím na tom popracovať, nepodarilo sa mi na prvýkrát nakonfigurovať wifi. V Strelcových edíciách som nenašiel verziu pre Win7.
Takže toľko správa z bojiska, ďakujem za pomoc a pozdravujem.
golemson

#17 Příspěvek od golemson »

Už jsem to tady před časem psal, ale zopakuji, neb opakování matka moudrosti, že?
Měl jsem před časem podobný problém s NB Dell E6440, grafika ATI. Když jsem grafiku v Biosu zakázal a jela jen grafika Intel, bylo vše OK. Prostě se aktualizoval ovladač na verzi AMD Radeon pro desítky a bylo hotovo, NB se sekal a přehříval. Přemazání ani čištění chlazení nepomohlo. Nakonec se mi podařilo od Dellu stáhnout starší ovladač, který byl ještě pro ATI a NB opět funguje.
xsc

#18 Příspěvek od xsc »

To si můžeš od Dellu stáhnou původní image, ten určitě chodí. Ale pokud je to nabořeným HW, tak to stejně nenaběhne. Vzhledem k tomu, že jsou to Win7, na které už nejsou aktualizace, tak si myslím, že se žádný update nestáhl, ale zdechlo to.
PotPalo

#19 Příspěvek od PotPalo »

Na Win7 nové aktualizácie niesu, ale tie čo už existujú sa stále stiahnu. Po čistej inštalácii Win7 sa v dnešnej dobe z Windows Update stiahne aj cez 1 GB aktualizácií.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Hubert_79 »

A je to pěkný voser. Nejprve se musí stáhnout nějaké dvě a nainstalovat růčo, jinak je schopné to třeba celou noc vyhledávat a nic nenajít.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“