Problémy s myší.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
pocitujlasku

#16 Příspěvek od pocitujlasku »

no neviem, v tych recenziach sa nejako casto opakuje to, ze je nefunkcna. Takze to vyzera na totalny smejd
Nejprve prosím odpojte přijímač od vašeho zařízení. Poté stiskněte současně levé, střední a pravé tlačítko po dobu alespoň 3 sekund a hned poté připojte přijímač k zařízení. Nyní by se mělo obnovit spojení mezi myší a přijímačem.V případě, že tento postup nefunguje, zboží prosím reklamujte.
No vidis, a tak si sa bal
jirkati

#17 Příspěvek od jirkati »

No, a postup podle návodu jsi zkusil? Píšou tam, že před zahájením vlastního použití je třeba stisknout levé tlačítko. Pak teprve myš ožije a funguje nekonečně dlouho, pokud neuděláš pauzu cca 10 minut. Pak zase myš usne a čeká na novou aktivaci levým tlačítkem. Jo, a dá se nastavit i rychlost posuvu po obrazovce ve třech rychlostech.
Dekker

#18 Příspěvek od Dekker »

v práci máme nějaké bezdrátovky TECH či jak se to menuje a jak začne klesat výkon baterky tak dýl a dýl jí trvá než se probere.

Když sou čerstvé tak reaguje hned, jak už jsou trochu načnuté tak potřebuje právě ono zmáčknutí levého tlačítka (což je pořádnej opruz protože pokud je kurzor na něčem na co se dá normálně kliknout a zapnout to tím tak se to samozřejmě stane), pak už hraje normálně, ale když to klesne ještě víc tak už to de do kytek a myš mám chuť rozmáznout o nejbližší zeď, zvláště když potřebuju něco urychleně udělat.
EKKAR

#19 Příspěvek od EKKAR »

Ech, já jen zvostávám v němým údivu stát jak žena Lotova nad tím, čeho že všeho jsem ušetřen vyhejbajíc se zmutovanejm hlodafcům, kterým nějakým divným evolučním procesem nenarost vocásek ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
pocitujlasku

#20 Příspěvek od pocitujlasku »

EKKAR: staci kupit nieco kvalitnejsie a nic nemusis riesit. sam mam doma bezdrotovy set klavesnica+mys, baterky tam menim raz za pol roka a je to dost prakticke, ak mas jeden stol, kde je pocitac a zaroven tam bastlis. Tak si tu klavesnicu s mysou len vezmes a polozis niekde mimo. Ziadne pomotane kable.
BOBOBO

#21 Příspěvek od BOBOBO »

Už jen proto jsem vyhodil dodanou bezdrátovku v práci , vždy se usadila na křížku , nic pro slabší povahy . Mimo touche již dožiji s drátovkou .
ransom

#22 Příspěvek od ransom »

Všecky bezdrátový myši mi chodily vždycky bez nejmensího problému. Teď používám jednu duální, přes WiFi chodí s HTPC a přes BT s notebookem.

(Bez ocásku by se tomu asi mohlo říkat třeba křeček?)
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Valdano

#23 Příspěvek od Valdano »

Já používám už řadu let od Logitechu M185 a jsem s ní spokojen.
xsc

#24 Příspěvek od xsc »

Přesně. M185 k notebooku (je malá), M190 ke stolnímu PC. V Mironetu je mají od 250Kč.
atlas2024

#25 Příspěvek od atlas2024 »

Fakt se mi nechce věřit že vy dvě myši byly stejně doj×baný.

To jim spadly při nakládání do vody?!
EKKAR

#26 Příspěvek od EKKAR »

Úplně stačí, aby byly "z jedný krabice", kterou v PRCácku na osazovacím automatu dělala nová obsluha čerstvě po zaškolení a něco při jeho nastavování doyebala. Zmetkovitost pak klidně může dosahovat 50% a protože funkční kontrola u běžný výroby se dělá namátkově a ne 100%, daná škatule "proteče" a dostane se na trh.
ransom píše:Všecky bezdrátový myši mi chodily vždycky bez nejmensího problému. Teď používám jednu duální, přes WiFi chodí s HTPC a přes BT s notebookem.
(Bez ocásku by se tomu asi mohlo říkat třeba křeček?)
Třeba džungarák???
Přílohy
IMG-aa8c09ca0a1054c9248f265b4a68f469-V.jpg
IMG-aa8c09ca0a1054c9248f265b4a68f469-V.jpg
Naposledy upravil(a) EKKAR dne 21 lis 2024, 12:45, celkem upraveno 1 x.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
pocitujlasku

#27 Příspěvek od pocitujlasku »

atlas2024: nie, pravdepodobne sa len rozbilo parovanie medzi mysou a tym prijimacom usb. Ale pre technicky menej zdatnych to znamena nefunguje.
rnbw

#28 Příspěvek od rnbw »

Tieto sracky maju parovanie natvrdo. Staci, ze sa im to pred balenim vysypalo na zem a potom nahodne nahadzali k sebe prijimace a mysi.
pocitujlasku

#29 Příspěvek od pocitujlasku »

ked maju natvrdo, preco potom ten navod, ako to sparovat?
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od jezevec »

Jedno ponaučení z toho tazatel má, nekupovat nejlevnější výrobky.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“