Heureka.cz hlásí chyby

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
nonius

Heureka.cz hlásí chyby

#1 Příspěvek od nonius »

Už od neděle se mi špatně zobrazuje stránka heureka.cz a na stránce se zobrazují různé chyby. Nejčastěji se zobrazí "Error: SecurityError: Permission denied to access property "getComputedStyle" on cross-origin object".
Někdy se mi podaří dostat až na zboží a přečíst si recenzi nebo popis, někdy se chyba objeví hned po načtení stránky. Používám čistý prohlížeč Firefox bez doplňků. Zkoušel jsem načíst stránku přes online proxy, ale je to stejné.
Setkali jste se s tím už někdy?
Přílohy
heureka.png
heureka.png
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jezevec »

Nevím, nechodím tam, ale teď jsem to zkouše a stránka funguje normálně.
Chrome.
nonius

#3 Příspěvek od nonius »

Díky za odpověď.

Před chvílí jsem ještě zkusil vypnout javascript v prohlížeči a stránka se načte, zobrazí se správně a žádné chyby to nehlásí. Pouze na stránce nejsou funkční některé prvky, například to nereaguje na kliknutí na tlačítka specifikace nebo recenze.
Hill
Administrátor

#4 Příspěvek od Hill »

Je otázka, zde za těmi tlačítky je co zobrazit.
Pikofarad

#5 Příspěvek od Pikofarad »

Když na Heuréce vypnu ve Firefoxu Adblock,tak se zobrazí správně.S blokátorem píše error.
pocitujlasku

#6 Příspěvek od pocitujlasku »

mozno nejake strikne nastavenia v prehliadaci.
Default nastavenie vo firefoxe, ziadne doplnky a funguje ok. Skus vymazat cache, alebo obnovit stranku cez CTRL+F5
No vidis, a tak si sa bal
nonius

#7 Příspěvek od nonius »

Díky za odpovědi.
Tak už se Heureka zobrazuje správně a nehlásí žádné chyby, dokonce také přes některé online proxy servery. Stačilo si stěžovat zde na bastlírně.
Reklamy se mi zobrazovaly, stránka byla funkční se zapnutým javascriptem, pouze se zobrazovala jako když dám zobrazit styl stránky bez stylů a hlásila různé chyby.
pocitujlasku

#8 Příspěvek od pocitujlasku »

Mozno upravovali design stranky a prehliadac si drzal niektore stare subory v cache. Preto je dobre ako prve skusit vymazat, alebo dat CTRL+F5 to by malo prinutit firefox nacitat komplet stranku nanovo a nebrat do uvahy nacacheovane subory v pocitaci.
No vidis, a tak si sa bal
nonius

#9 Příspěvek od nonius »

Cache mažu docela často. Problém byl také na druhém počítači se starším prohlížečem.
Ze začátku to hlásilo také jiné chyby a stránky byly zobrazeny občas správně, pouze chybělo to zboží.
Valdano

#10 Příspěvek od Valdano »

Pikofarad píše:Když na Heuréce vypnu ve Firefoxu Adblock,tak se zobrazí správně. S blokátorem píše error.
Používám uBlock Origin a žádný problém tj. nikde ho nemusím vypínat. Existuje ve verzi pro Chrome a také i pro Firefox.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“