Electrolux EWT 1266ESW, zapadnutý predmet do medzery bubna
Moderátor: Moderátoři
Electrolux EWT 1266ESW, zapadnutý predmet do medzery bubna
-
petrfilipi
Než som sa odhodlal k študovaniu demontáže dvierok (nie je na robote iné, že), napadlo ma silnou baterkou pozrieť cez otvory či zapadnuté sitko neuvidím, a ako to tam vôbec vyzerá. Baterka s 18650 opretá o plech to celé dole rozžiarila, sitko si ležalo na dne pod špirálou. Spodok členitý. Nápad: zapichnúť špajlu, a postupne po dierkach prepichávať ďalšiu a tak po kúsku hore. Pri konci nepustiť, pootočiť bubon aj so zapichnutou špajlou. Máme doma špajle nejaké ťažkozlomné, teraz super vhodné, nápad sa podarilo na prvý raz zrealizovať -jediný trocha problém bol dole prejsť cez akýsi schodík -inak super -aj tak ďakujem za ochotu pomôcť.
Už len ako sa tam sitko dostalo: z vane prádlo s prednamočeným prádlom v lavóri som šiel vyliať do práčky a cink -mrcha bola nalepená na spodku toho lavóra -a bolo doprané..
- Artaban001
Demontovat topný těleso: odpojit fastony přívodu, popř ještě konektor termistoru, povolit matku až na konec šroubu a do šroubu párkrát jemně praštit přes dřevěný špalík kladivem. Pak jde těleso vytáhnout.