Navštěvujete knihobudky?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
samec

#16 Příspěvek od samec »

foxrider

#17 Příspěvek od foxrider »

Dneska tam byla zajímavá knížka tak jsem si jí půjčil:
https://www.antikavion.cz/kniha/napajen ... tupta-1965
Dva a půl centimetru tlustá bichle, z níž třetinu tvoří vložená brožurka plná schémat a výkresů. 8O
foxrider

#18 Příspěvek od foxrider »

Včerejší zajímavá směsice z knihobudky na nádraží, ještě tam byly příručky pro úpravu bytu, domu, chaty a chalupy, něco o domácí dílně pro kutily apod. ale to jsem tam nechal..
Tak zase mám čtení na dlouhé zimní večery... :lol:
Přílohy
IMG_3831.JPG
IMG_3831.JPG
konosuke

#19 Příspěvek od konosuke »

Máme jich několik...jen fádní a hloupá beletrie, politekonomie, vědeckej komunismus apod. zvěrstva, spasitelské příručky ponivač voni vědí jak na to" což - termín konce světa zatím nevyšel ani jednou...nic technického, škoda. Asi brzo ráno rozebráno.
Naposledy upravil(a) konosuke dne 25 lis 2024, 18:32, celkem upraveno 1 x.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
sis2

#20 Příspěvek od sis2 »

V Brně kniho-budky fungují na mnoha místech, využívám je pravidelně a oběma směry, půjčuju a vracím, i přispívám...
- místa co znám, mají asi jedno společné, nevyskytují se tam kofoly apod. knihám škodící havěť.
EKKAR

#21 Příspěvek od EKKAR »

foxrider píše:Včerejší zajímavá směsice z knihobudky na nádraží, ještě tam byly příručky pro úpravu bytu, domu, chaty a chalupy, něco o domácí dílně pro kutily apod. ale to jsem tam nechal..
Tak zase mám čtení na dlouhé zimní večery... :lol:
Můžu ti poskytnout celej kompletní soubor sborníků z vydavatelství ALFA/SNTL, kterej vycházel od roku 1970 až do roku 1994 pro Československou federaci oboujazyčně pod společným názvem Udělej/Urob si sám. Mám to v .pdfkách, dokud to šlo, pososal jsem to z ex-Uložto. Jen se to blbě posílá, má to skoro 10 giga.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Lancer

#22 Příspěvek od Lancer »

Takto jsem zaplnil Knihobudku v pondělí 28. října. Když jsem se tam šel ze zvědavosti podívat v sobotu ráno, nebyla tam knížka ani jedna. Nedělám si iluze, kde to skončilo. Přitom je to hezky zrekonstruovaný Malešický park......
Přílohy
Knihobudka.jpg
Knihobudka.jpg
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“