Repase baterie Narex 14.4V
Moderátor: Moderátoři
Repase baterie Narex 14.4V
Bořku, že ty ses zas po ránu taky splet a napil ses vodky místo vody, viď? LIFE je magazín o životě, baterky jsou tak maximálně NiFe - anebo Li-Pol a Li-Ion.BOBOBO píše:U BMS pozor na typ , chiňan občas zamění BMS lion a life .
A kutilmile - nelituju tě
Ale napsal to dobře. Nebo ten lion bude taky lev v kleci?EKKAR píše:Bořku, že ty ses zas po ránu taky splet a napil ses vodky místo vody, viď? LIFE je magazín o životě, baterky jsou tak maximálně NiFe - anebo Li-Pol a Li-Ion.BOBOBO píše:U BMS pozor na typ , chiňan občas zamění BMS lion a life .
Pleteš si LIFE s life a on se neplete ani po ránu, tu vodku chlastá furt.
To Celeron: Fotky všeho co mám. Originální Lion NAREX, vyměněny pouze články, elektronika původní. Původní nicd, vyměněny články a přidán BMS, snížen na půlku mínus kontakt. Akučka je nalezec, válel se celý kufr u červeného kontejneru. Protože to byl kompletní kufr se vším, usoudil jsem, že se vyplatí to opravit. Nicméně po výměně baterií dostala záhul - míchám s ní barvy a sádru, tak shořel motor, asi byl načatý. Měl jsem doma motor, který se hodil rozměry, ale byl na 18V. Dal jsem ho tam, menší napětí, méně otáček, ale kroutící moment je dobrý. Na míchání a jako šroubovák možná je to i lepší. Na míchání používám metlu z mixéru ETA - viz. foto. Funguje dobře, jen ji chci prodloužit dřík, aby míchané směsi nestříkaly na akučku. Docela rébus byl stáhnout a nalisovat pastorek. Potvrzuju, že futrály nicd a lion pasují do nabíječky. Konstrukčně je to PRC.