Nabízím elektroniku z důvodu ztráty skladu (do 1.3. 2025)

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
judeware

#46 Příspěvek od judeware »

Monitor jsem prohlásil za "noname" (ze štítku vyčtu jen to "14N"). Šlape, ale co s ním? V bytovce skončí důležitější věci. Pokud mi ho bude mimořádně líto, převezu ho do nových prostor v Písku, nejdéle ovšem do podzimu.
judeware

#47 Příspěvek od judeware »

Za stejných podmínek uvádím druhý z vyhrabaných "cinch monitorů" - LILIN PMH-217C. Do provizoria v Písku ho převezu, až když nebude zbytí. "Technical Specification"

Ač je mi jich líto, dále řeším, co s dvěma promítačkami MEOS DUO. :oops:
judeware

#48 Příspěvek od judeware »

28.11. si odvezl bohy (od J. Hradce) tyto televizory:

• Color 428
• Color 441 FS (jednu ze dvou kusů)
• OTF 63B512
• OVP CTV 2542 O PIP
• Color 466 stereo, monitorový styl
• Color 471 stereo
• Color 459TXT

Nové informace
Při testech mi monitor 201B4 bohužel nenaskočil. Zřejmě bude z fleku funkční jen EIZO F77S (ještě uvedu na pravou míru). Z těch "menších" (od známých) jsem před pár lety zachránil AOC 9GLR. Značka průměrná, ale mě např. sloužil po roce 2000 dobře (a tento kus má málo motohodin, ti známí po pár letech přešli na notes), než jsem přešel na NEC FE1250+. AOC stával asi 9000Kč, když se prodeje chýlily ke konci, klesl pod šest. Za stovku, jako bonus k nějaké další drobotině (k onomu spešl PC, pro 98SE a kejkle s mechanikami FD)?
eleferner

#49 Příspěvek od eleferner »

Diky za vyzkouseni tech monitoru. U Philips 201B4 ani nenaskocila indikacni LED? Nebo nereaguje na VGA signal? Mas dobre zarazeny VGA konektor? Nektere Philipsy ho maji jakysi otekly a je na to citlivy, hlavne pokud je zapojeny do notebooku, VGA prevodniku apod.

Kazdopadne pokud ani jeden tvuj Philips neni funkcni, tak nema smysl, abych tak daleko jel. :-( A ten AOC ma nic moc parametry, takove monitory uz mam.

Nasel jsi nejake funkcni PC pro W98 a 5,25" FDD? Tu FDD mit nemusi, mam doma tri. A pripadne byl bys ochoten ho poslat Zasilkovnou apod.? Nebude tak tezke a melo by cestu prezit. Zasilkovnu bych vyridil sam a poslal ti jen podaci kod.
judeware

#50 Příspěvek od judeware »

Tak ani EIZO 22" nevypadalo nadějně a je vyvezené. Jednou za iks sekund v něm cvakalo nějaké relátko a obraz "dýchal", jako při náběhu starých lampových TV. Zřejmě by šlo úspěšně opravit, ovšem já zrovna nemám čas a o prostory právě přicházím. Navíc si o něj nikdo neřekl. :oops:

201B4 "ani nepíplo". I bez datového kabelu by mělo demagnetizovat (rána, krako jáva), zobrazit krátce OSD a následně skočit do standby (LED do oranžova). Chování má tedy odpovídat dříve nabízeným 202P4 (ty s rovným sklem, mám je z dřívějška zmapované v provozu). Všech mi jich bylo líto, takže jsou odvezené ( AOC 9GLR též) do nových prostor v Písku (na cca 6..9 měsíců).

Ona spešl PCčka vytipuju ve větším počtu (4..5) a uložím v nově vytvořených prostorách v naší bytovce. Bude tedy z čeho vybírat, ale z časových důvodů aktuálně nemůžu řešit nějakou dopravu, poštu apod. Musím třídit, likvidovat, krátce zkoušet/testovat, převážet "nadějné předměty" a hlavně vyklízet opouštěné prostory v budově OÚ. :( Po 28.2. 2025 se nadechnu a začnu "nadělovat". Jde mi o to, abych nebyl ve výsledku ve výrazném mínusu (obrazně i finančně) a aby se toho příliš nezlikvidovalo, zvlášť omylem (díky spěchu).
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Behemot »

judeware píše:Chování má tedy odpovídat dříve nabízeným 202P4
sem z toho celýho nejak nepobral, esli teda běží, neběží…
judeware

#52 Příspěvek od judeware »

Popisoval jsem teoreticky chování monitoru 202P4 z doby, kdy byl(y) funkční. Teď jsou odvezené a doufám, že se k jejich opravám časem dostanu (aspoň jeden by byl výhrou).
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Behemot »

jeden právě mám taky, běhal sqěle na 1920×1440@85, no nakonec vodešel, dostal sem před mnoha lety tip začít malejma kundenzátorama na té desce s paticou pro dělo, samo sem to za ty roky eště ani nevodevřel :lol:
judeware

#54 Příspěvek od judeware »

To by klidně mohlo být ono.

A jinak se skutečně pracně rozebírá, má pod zadním plastem celostínění, hotové středověké brnění. A těch šroubků, záslepek apod.
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Behemot »

všecky trochu lepčí velký skleněnky co sem kdy kuchal byly takle komplet stíněný, ale asi to je větší peklo s ohledem na to, že je to jedno z nejvíc miniaturizovanejch velkejch CRTček, taky jeden z posledních modelů skleněnek vůbec uvedenejch na trh (voproti starším 22kám co mi šly rukama je fakt notně menší ve všech směrech)
rnbw

#56 Příspěvek od rnbw »

Ked je to mrtve uplne, tak treba zacat zdrojom.
judeware

#57 Příspěvek od judeware »

Jistě, to se ale týká toho 201B4.

Oba rovnoskleněné 202P4 mají jiné závady. A všechny už jsou pro letošek a příští rok "zachráněné" (uklizené). Opravy (pokusy) počkají, anžto mám co dělat s dočasně plným bytem, není tu k hnutí a nejsem ani v polovině přebírání obsahu opouštěného skladu. Mám na to ještě tři měsíce a příliš se to (očima nezasvěceného) nehýbe.
judeware

#58 Příspěvek od judeware »

Za odvoz (při odběru nějaké větší, dříve zmíněné "ryby") nově nabízím aparát Tesla 2833AB "Unisono".

A znovu připomínám dříve nabízené 1..2ks mgf. řady B113/B115 a 1..2ks řady B700. Od zítřka mi začne odtikávat 90denní výpovědní doba, nebudu mít slitování. Do nových prostor kotoučáky převezu, jen pokud tam zůstane místo. Promítačky MEOS DUO - to samé.
judeware

#59 Příspěvek od judeware »

Soupravu TESA-S (možná najdu i MINI) za odvoz nikdo nechce? Řekl jsem si před rokem, že aspoň vypájím "výkonové" KFW16, ale vzhledem k tomu, jak mě tlačí čas... :oops:

A ač je mi to mimořádně líto, v likvidaci pro nezájem skončí i 1..2 bedny (na úrovni hluboké přepravky) s videokazetami. Za odvoz. Záhy půjdou na řadu i všelijaká dálková ovládání (1..2 bedny ála přepravní balení větší skříně PC). Za odvoz. Ale ještě ty ovladače přeberu.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Hubert_79 »

Kdybys v těch ovladačích natrefil na Sony ve velikosti jako můj, leč bez krytu na baterky :arrow: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... c&t=106620
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“