Nabízím elektroniku z důvodu ztráty skladu (do 1.3. 2025)
Moderátor: Moderátoři
Ač je mi jich líto, dále řeším, co s dvěma promítačkami MEOS DUO.
• Color 428
• Color 441 FS (jednu ze dvou kusů)
• OTF 63B512
• OVP CTV 2542 O PIP
• Color 466 stereo, monitorový styl
• Color 471 stereo
• Color 459TXT
Nové informace
Při testech mi monitor 201B4 bohužel nenaskočil. Zřejmě bude z fleku funkční jen EIZO F77S (ještě uvedu na pravou míru). Z těch "menších" (od známých) jsem před pár lety zachránil AOC 9GLR. Značka průměrná, ale mě např. sloužil po roce 2000 dobře (a tento kus má málo motohodin, ti známí po pár letech přešli na notes), než jsem přešel na NEC FE1250+. AOC stával asi 9000Kč, když se prodeje chýlily ke konci, klesl pod šest. Za stovku, jako bonus k nějaké další drobotině (k onomu spešl PC, pro 98SE a kejkle s mechanikami FD)?
Kazdopadne pokud ani jeden tvuj Philips neni funkcni, tak nema smysl, abych tak daleko jel.
Nasel jsi nejake funkcni PC pro W98 a 5,25" FDD? Tu FDD mit nemusi, mam doma tri. A pripadne byl bys ochoten ho poslat Zasilkovnou apod.? Nebude tak tezke a melo by cestu prezit. Zasilkovnu bych vyridil sam a poslal ti jen podaci kod.
201B4 "ani nepíplo". I bez datového kabelu by mělo demagnetizovat (rána, krako jáva), zobrazit krátce OSD a následně skočit do standby (LED do oranžova). Chování má tedy odpovídat dříve nabízeným 202P4 (ty s rovným sklem, mám je z dřívějška zmapované v provozu). Všech mi jich bylo líto, takže jsou odvezené ( AOC 9GLR též) do nových prostor v Písku (na cca 6..9 měsíců).
Ona spešl PCčka vytipuju ve větším počtu (4..5) a uložím v nově vytvořených prostorách v naší bytovce. Bude tedy z čeho vybírat, ale z časových důvodů aktuálně nemůžu řešit nějakou dopravu, poštu apod. Musím třídit, likvidovat, krátce zkoušet/testovat, převážet "nadějné předměty" a hlavně vyklízet opouštěné prostory v budově OÚ.
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Oba rovnoskleněné 202P4 mají jiné závady. A všechny už jsou pro letošek a příští rok "zachráněné" (uklizené). Opravy (pokusy) počkají, anžto mám co dělat s dočasně plným bytem, není tu k hnutí a nejsem ani v polovině přebírání obsahu opouštěného skladu. Mám na to ještě tři měsíce a příliš se to (očima nezasvěceného) nehýbe.
A znovu připomínám dříve nabízené 1..2ks mgf. řady B113/B115 a 1..2ks řady B700. Od zítřka mi začne odtikávat 90denní výpovědní doba, nebudu mít slitování. Do nových prostor kotoučáky převezu, jen pokud tam zůstane místo. Promítačky MEOS DUO - to samé.
A ač je mi to mimořádně líto, v likvidaci pro nezájem skončí i 1..2 bedny (na úrovni hluboké přepravky) s videokazetami. Za odvoz. Záhy půjdou na řadu i všelijaká dálková ovládání (1..2 bedny ála přepravní balení větší skříně PC). Za odvoz. Ale ještě ty ovladače přeberu.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele: