Vadna flashka

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
forbidden
Kontaktovat uživatele:

Vadna flashka

#1 Příspěvek od forbidden »

Mam tu jednu flashku co se jevi po pripojeni k PC uplne mrtva. Rozdelal jsem ji a uvnitr je radic PS2134CD viz: http://www.phison.com/English/ProductVi ... 6&SortID=6
Podle datasheetu jsem si nasel kde ma napajeni a kde je jaky signal. Trochu jsem ji omeril, napajeci napeti je kde ma byt. Jsou tam dva piny na kterych ma byt 1,8 a 3,3 V pravdepodobne pro napajeni vlastnich flash pameti. Na tech neni nic. Na pinech oscilatoru taky zadnej signal.
Takze je ten radic asi v haji, otazka je kdybych sehnal stejnou flashku se stejnym radicem, jak jej vymenit. Piny maji roztec 0,4 mm, malem jsem se na ne ani nestrefil mericim hrotem. Nema nekdo z okoli Brna zkusenosti s vymenou takovych SMDcek? Je to zakaznika, tak pokud o ty data bude stat tak moc, tak bych ho za nim poslal, ja bych to asi tezko zvladl.
rezis

#2 Příspěvek od rezis »

Vymenit by to slo to jo ale je otzka zda to bude chodit. Mas jednodusii zkusit nejakou firmu pro zahranu dat . Treba www.elsin.cz nebo www.datahelp.cz at navrhnou cenu a mas jistotu ze to vymenou cipu jeste vic neposkodis.
Internet - metla lidstva
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Mourek »

Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“