- po zapnutí se normálně rozběhne
- po zapnutí černá obrazovka, svítí zelená ON, nějaká aktivita disku
- po zapnutí svítí zelená ON, černá obrazovka, jedno dlouhé a dvě krátká pípnutí
- po zapnutí svítí zelená ON, černá obrazovka, dvě krátká pípnutí
- ve všech třech případech občas pomůže opětovné zapnutí a vypnutí aby se ntb rozběhl
- pokud nepomůže několikeré vypnutí a zapnutí vyndám adapter a baterku, po navrácení se POKAŽDÉ rozběhne normálně, pokud ho nenechám spát a potřebuju ho běží celý den bez zaváhání
Uplatňuje se BIOS v případě probuzení ze spánku? Jsem přesvědčen že ne ptám se jen pro jistotu. Přeinstaloval jsem ovladač videa (NVIDIA GeForce Go 7300)ale bez výsledku, ve správci zařízení je vše v pořádku. Dlouhé a dvě krátká pípnutí znamenají potíže s video kartou, čekal bych, že ntb chcípne ale takhle funguje už dva měsíce, používám ho denně. NENÍ TO TÍM ŽE BY NEŠEL PODSVIT! Tuším že se dočkám jen hraběcích rad jako pořízení nového (mám), nepoužívání nepodporovaného OS (pořídil jsem LINUX) a podobně ale spíš mě zajímá, co se tam děje? Kdyby se nerozběhl po odpojení adapteru a baterky a jejich vrácení bylo by to jasné, takhle netuším co to železo dělá, spíš mi nedá zvědavost a zajímá mě jestli někdo neměl podobou zkušenost. Přece si ze mě nějaké železo nebude dělat šoufky
Kdyby se někomu válel bez užitku doma tak bych měl zájem, bez disku, bez RAM, klidně i bez klávesnice, v podstatě v jakémkoli stavu s funkčním MB.