Nabízím elektroniku z důvodu ztráty skladu (do 1.3. 2025)
Moderátor: Moderátoři
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
dva roky sem to tahal po burzách, nový nepoužitý eště v lepších obalech, loni to šlo začátkem roku do konťáku, až nekdo donde že to hrozně potřebuje, tak si nezaslouží nic jinýho, než kopnout do prdelejudeware píše:A ač je mi to mimořádně líto, v likvidaci pro nezájem skončí i 1..2 bedny (na úrovni hluboké přepravky) s videokazetami.
Odvezu je do Písku do nových prostor, ale nejdéle do 10/2025. AV aparáty jsou uloženy relativně bezpečně a návrhům typu "vyzvednu si to cestou z dovolené", se nevyhýbám. Úkol č.1 zní: vyklidit sklad, ideálně s minimem škod a ztrát!
Judeware úprimnú sústrasť, až si sledoval tak pred polrokom som robil to isté -tiež som mal 90 dní, len skoro všetky som ich musel venovať inému -a potom kvantum toho pre málo času vyhádzať, nakoniec som rád -ako sa poznám poprevážal by som asi všetko, a toho bordelu by som sa nikdy nezbavil.. Tak si ber príklad a sa drž
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
A to jsem si myslel že jsem jediný co stále skladuje všelijaký bordel a je mi líto něco vyhodit. Snacha mi už nabídla že mi na narozeniny zaplatí kontejnér a společnými silami všech příslušníků to naloží a nechají odvézt.nakoniec som rád -ako sa poznám poprevážal by som asi všetko, a toho bordelu by som sa nikdy nezbavil..
Stěhuju to do původních prostor, kde jsem měl servis před lety (a drobotinu do původně špajzové akříně na chodbě, už ty zavařeniny a kompoty sotva nesla). Komplikuje mi to, že v té staré/nové dílně mám už u jedné stěny gauč, proti ní tři skříňky z obývací stěny, mezi to se mi musí vejít ponk.
A, jelikož jde o trucovnu, ještě nemám vymyšlenou televizi, aby na ni bylo vidět od ponku i z gauče, a kam se dvěma 30litrovými bednami.
Vyhodil jsem toho už dost - převážně materiál, o kterém můžu s úspěchem předpokládat, že už ho nikdo potřebovat nebude. Hromádku, kterou bych tu nabídl, ještě nemám kompletní, protože se to nedá stěhovat z jedné místnosti najednou, průběžně se někde uvolní místo, hned ho zaplním, tím se uvolní místo jinde... prostě tak nějak to připomíná děrovou vodivost polovodiče.
A rád bych do Vánoc měl všechno pohromadě a mohl si zapamatovat, ve kterém šuplíku či skříňce co mám. Momentálně to nemá smysl, něco si pamatovat, aspoň rámcově si pojmenovávám krabice.
Viděl jsem i část zásob po Zdeňkovi, tam toho je daleko víc (už jsme to nabízeli i tady, ale příliš jsme to vyklízení Kojalovi neulehčili, napodruhé jsem odvezl jen asi půl metráku, na víc nebyl čas; při zpáteční cestě mi naložili tři lidi na rozvoz, to by už vůbec nešlo). I to pitomý DVD se skeny, co jsem slíbil Kondíkovi, že až pojedu kolem... mám ještě ve dveřích auta. Prostě za mě tudy jel někdo jiný. A nejspíš budu muset vypálit nové, za ty tři měsíce různých teplot už asi moc čitelné nebude.
Takže vím, co to obnáší.
Moje nejdražší polovice mi to nenabízí, ona mi tím neustále vyhrožuje. Zatím jediným argumentem, kterej ji od toho odrazuje je slib, že pokud to uskuteční, její další cesta povede rovnou do nebe - komínem krematoria, protože ji tam bez dalšího zdržování pošlu ...otakarv píše:... Snacha mi už nabídla že mi na narozeniny zaplatí kontejnér a společnými silami všech příslušníků to naloží a nechají odvézt.
A kutilmile - nelituju tě
To obojstranné prehrávanie platne som našiel pekne nafotené TU
Tam v tom prvom namastenom žliabku to občas skrížené zastalo -počúvať platne dookola aby sa to prejavilo -nepomáhalo nič -len som to na rozlúčku lepším premastením vylepšil.. Proste asi nedobrá súhra výliskov kusa =vymeniť komplet a dúfať.. Ten špagát mal principiálne ťahať v mieste nad tým žliabkom -nerobilo by to páku..
To už dokázala - když mi během jediný mojí noční směny "uklidila" do kontejneru asi 40-50kg šelakovejch "standartek", který jsem dostal od jejího strejce. Že to mělo hodnotu minimálně pětimístnou ji absolutně netankovalo. Potom co následovalo jako moje reakce už tý slíbený cestě do nebe bezprostředně následující po nějakým jejím dalším pokusu o podobnej druh "úklidu" věří.adakar píše:Len aby ti raz neukázala že ona to dokáže
...
A kutilmile - nelituju tě
Co to jako bylo za šelaky? Limitovaná edice Emy Destinnové s vlastnoručním podpisem? Spejbl a Hurvínek slaví narozeniny Vůdce, s Hitlerem osobně? Tříletý Strýček Jedlička předvádí prasátko? Protože drtivá většina šelaků je dnes neprodejná...