Minutka EMOS TP202
Moderátor: Moderátoři
- hajeklubos
Minutka EMOS TP202
Směr popelnice, obě jsou nepoužitelné. Reklamaci řešit nebudu, nemám na to sílu. Emos již nikdy !!!!
Luboš
- jardafiala
Hodně lidi si stěžuje na nemožnost vypnutí vypínačem a tím pádem se baterie rychle vybijí. Vypínají ho vyjmutím baterií...
Někdo píše silný magnet, někdo slabý magnet - sjíždí z ledničky.
Ty jsi tady vyhlášený vylepšovač a opravář nedokonalých konstrukcí, takže se divím, žes to vyhodil. Určitě bys dokázal tyto nedostatky napravit. Neměl bys je z popelnice ještě vytáhnout?
https://allegro.cz/nabidka/kuchynska-mi ... 8961931760
Ještě si vzpomínám na záběr v TV kdy byl kovid a pomocí těchto minutek měl odběrný personál nastavený čas vyhodnocení vzorku. Měli jich co kamera zabrala. Moc. Takže byly slyšet.
- hajeklubos
- martinkopp
Ze standartní čínské produkce používám tohle https://www.ebay.com/itm/146004274915?_ ... 1506.m1851
Vnějším kroužkem jednoduše a rychle nastavíš čas, klepnutím na displej spustíš (i opakovaně). Zvuk je opravdu hlasitý, hlasitost jde nastavit přepínačem, displej čitelný protože je podsvícený. Po chvíli se jas trochu ztlumí, při nečinnosti zhasne úplně. Jak dlouho vydrží baterie netuším, já to napájím ze zdroje. Magnet vcelku drží, závisí spíš na obsahu železa v chinesiu z nějž je vyrobena lednice. Já to mám na nekovovém povrchu, takže jsem tam přilepil suchý zip. Vnější kroužek je třeba při nastavování příliš nemačkat, protože plast není moc tlustý a při zmáčknutí se zadrhne a otáčí se celý budík. Ale kroužek jde otáčet velmi lehce, takže je to jen o zvyku. Má to klasický enkodérový chod. Za mne spokojenost, je to jedna z těch lepších čínských věcí, nejspíš to od někoho obšlehli a nebylo tam co zmrvit.
- jindrichus