Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.
oblubeny trik cinanov. daju tam foto niecoho draheho, ale pri vybere variantu su napr. len kable k tomu pristroju.
v tomto pripade, ked si pozries nizsie vyber, tak tam je len ten usb dongle k tomu satelitu
prečo takéto veci hľadate na Ali? Máte potrebu zaplatiť dvarkrát? Raz za šmejd , druhykrat za niečo normalne...
BTW, raz som si chcel kúpiť káble k meráku (na Ali - ja viem aku "kvalitu" možem čakať), a prišiel mi aj merák. Prekvapivo presný, len sa tak divne ovláda...
Taky jsem se takhle chytil . Mám plno výrobků china a spokojenost . Kolikrát se to zde probíralo , že kdyby ti doma zmizelo vše co má něco z china , tak ti zůstane jen valcha .
Takle "maskují" prodej CCCam přístupů k dekódování programů, bohužel dnes to dlouho nevydrží aktivní a často nefunguje. Možná něco zahraničního, české/slovenské NE !
Ještě před 3mi roky mi to fungovalo celý rok, později 2-4 měsíce ... no pravda 75Kč není naštěstí moc.