Elektrickej zubní kartáček

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Celeron

Elektrickej zubní kartáček

#1 Příspěvek od Celeron »

Prosím o doporučení nějakýho osobně odzkoušenýho elektrickýho zubního kartáčku, kterej je funkční, nezatejká do něho a nepodělá se těsně po záruce. Reklamy všude blábolí oslavný ódy a skutek většinou utek.
Co třeba Philips Sonicare? Jo a stačí pro jednoho.
Díky!
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Ten anebo Oral B, dá se říct, že všecko ostatní jsou jejich klony/opajcy...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ondraN

#3 Příspěvek od ondraN »

Philips Sonicare máme v rodině dva, dva roky. Je v pohodě, hlavice se snadno mění. Když si každý po vyčištění sundá hlavici a tu si opláchne, tak zmizí i zdroj vody pro zatékání. Ze spousty druhů hlavic si vybere každý. Za mě naprostá spokojenost.
keemo

#4 Příspěvek od keemo »

Jo, tu manzetu kolem hridele je treba udrzovat v suchu a cistote, jinak ji to sezere, do pohonu zatece a papa... Segra takhle mela telo kartacku jeste co jsem pouzival ja a nebyt toho ze ji vypadla ta hridel tak jej ma dodnes (7 let?) Sehnal jsem ji nove a jede se dal.
kejki

#5 Příspěvek od kejki »

Mám po 20 letech nového čtvrtého Brauna. Philipse jsem kdysi zkoušel, takže tam byla nějaká mezera asi tři měsíce.
lesana87

#6 Příspěvek od lesana87 »

Od roku 1999 mám druhý elektrický zubáček. První byl Braun Oral B nevímjakdál, teď mám Braun Oral B Advance Power. Oba byly rozebíratelné. První mi vydržel 15 let, 2x měněná baterka (tam byly NiCd 2x 1/2A) a jednou motorek, pak se rozpadl ten gumový kryt na vypínači. V tom, co mám teď, je jeden NiMH AA článek a už tam mám čtvrtý. Snažím se ho uržet v chodu, protože ty nové už nejsou rozebíratelné.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od forbidden »

Rozhodně Braun Oral B. Máme je už mnoho let, první už snad 15, ale nedávno jsem ho vyřadil, už byla ošmrdlaná ta ocelová tyčka, na kterou se nasazují kartáčky a vaklalo se to. Baterka už taky nebyla ve formě. Rozebíratelný nemám ani ty nový, zato mají Bluetooth :lol: Ne že bych to někdy použil.
bu2520

#8 Příspěvek od bu2520 »

Taky mám Brauna Oral B , synek si koupil po Braunovi koupil sonický, ale nebyl spokojený že tak dobře nečistí, vrátil se k rotačnímu Braunovi
rezis

#9 Příspěvek od rezis »

Doma jsou 3ks Oral B a nikdo si nestěžoval.
Internet - metla lidstva
bu2520

#10 Příspěvek od bu2520 »

ještě jedna důležitá věc, ten kdo si takový kartáček koupí (nebo ho dostane) k němu nesmí mít negativní vztah v rodině jeden obdarovaný si stěžoval jak mu brní celá hlava a nepoužíval ho, je to trochu i o zvyku.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od forbidden »

No přiznám se, že jsem ho zezačátku vůbec nemohl používat. Strašně mě to lechtalo na dásních, ale postupně jsem si na to zvykl.
Celeron

#12 Příspěvek od Celeron »

Lepší lechtat nebo brnět, než u zubaře přetrpět tu ultrazvukovou sbíječku na odstranění zubního šutru. :)
Paradentóza ze šutru je taky nemilá věc, naštěstí se mě zatím vyhejbá.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
MiraSt

#13 Příspěvek od MiraSt »

Taky ho mám a zvyknout si trochu trvalo. Teď si už neumím vyčistit zuby klasicky. :)
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
PCmaniac99

#14 Příspěvek od PCmaniac99 »

Do sonického od sencoru nateklo už v záruce, Phillips sonicare už 3 roky ok. 1 Tělo používáme 2.
petrfilipi

#15 Příspěvek od petrfilipi »

A fakt to má smysl? Není lepší mezizubní, pak klasický a nakonec jednoštětinkový?

PF
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“