Elektrickej zubní kartáček

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
workhard
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od workhard »

Fakt to takhle děláš? Jak to trvá dlouho?
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
rnbw

#17 Příspěvek od rnbw »

Kedysi sme mali Oral B. Keby som si vtedy necistil zuby tym kramom, ale rucne vratane nite a medzizubej kefky, tak nemusim mat tolko kazov.
petrfilipi

#18 Příspěvek od petrfilipi »

workhard píše:Fakt to takhle děláš? Jak to trvá dlouho?
Dělám. Trvá to chvilku. A až rozšířím mezizubní prostory tak, že budu moci používat pouze zelený kartáček, tak to bude o trošinku rychlejší.Teď mám mezizubní dva - ale byly i tři.

PF
Celeron

#19 Příspěvek od Celeron »

Tak mám Oral B. Asi budu muset podstavec přilepit oboustrankou, mám obavu že se t tahem za síťovou šňůru převrátí. Prodejce mě nakrkl, tvrdil že v tom jsou dva kartáčky. Doufám, že náhradní není problém. Taky se divím, že na tom nikde není indikace nabíjím, je nabito. Necháváte to stále v nabíjecím stojánku pod proudem?
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
doktor365

#20 Příspěvek od doktor365 »

Máme Sencor sonický pět let a v pohodě. Meju pod tekoucí vodou a žádný problém.
rezis

#21 Příspěvek od rezis »

Celeron: záleží který máš. Mám Oral-B Io ale nevím kterou generaci. Pokud chci přesné info tak to jde přes BT. Jinak ho vždy nabíjím pokud mi bliká červeně po vyčištění zubů. Dále ten s BT jde integrovat do HA a pak máš všechny grafy.
Internet - metla lidstva
keemo

#22 Příspěvek od keemo »

Nabijim jen pokud si o to rekne
Celeron

#23 Příspěvek od Celeron »

Až přijdu domů, musím se kouknout, jestli ten BT vůbec má.
Takže na těle je blikačka, kde si řekne o nabití? Nebo na základně?
Jirka

kejki

#24 Příspěvek od kejki »

Můj poslední levný nebliká a nemá BT. Všechny stály na stojánku, kam taky s nima.
Náhradní kartáčky jsem kupoval v eva.cz, ale teď už na aliexpressu.
kejki

#25 Příspěvek od kejki »

petrfilipi píše:A fakt to má smysl? Není lepší mezizubní, pak klasický a nakonec jednoštětinkový?

PF
Rukama to prostě tak dobře neudělám, je to rozdíl mezi frézkou a brusným papírem. Mezizubní kartáčky, nebo nit stejně používám, ale nit mi vrže, takže by to mělo být čisté. :lol:
Kvicala_r

#26 Příspěvek od Kvicala_r »

No vidíte a mně říkala zubařka - kup si sonický, hlavně ne rotační skrze dásně. Mám asi rok a půl Philipse a postupně je dostávají i další členové rodiny.
Jinak na zuby používám večer nit a už si nedovedu představit jít spát bez toho. Používám oranžovou (teď přebarvili na modrou) z lidlu.
Po půl roce na kontrole pochvala, že krvácivost dásní výrazně spadla.
martinkopp

#27 Příspěvek od martinkopp »

Mám taky Philips sonicare, používám ho již hodně let a s krvácivostí dásní to mohu jen potvrdit. Ne že bych tím předtím nějak vyloženě trpěl, ale občas se to stávalo, po nějaké delší pitce apod. Teď už nikdy. Ty otáčecí modely zubařka moc nedoporučovala, nevím proč tyhle vrtící označují za sonické (uvnitř nic sonického není, jen elektromagnet) ale poznat na zubech to rozhodně je.
kejki

#28 Příspěvek od kejki »

Kvicala_r píše:No vidíte a mně říkala zubařka - kup si sonický, hlavně ne rotační skrze dásně. Mám asi rok a půl Philipse a postupně je dostávají i další členové rodiny.
Jinak na zuby používám večer nit a už si nedovedu představit jít spát bez toho. Používám oranžovou (teď přebarvili na modrou) z lidlu.
Po půl roce na kontrole pochvala, že krvácivost dásní výrazně spadla.
Ústup dásní a krvácivost jsem právě vyřešil elektrickým kartáčkem. Rotační není, jen se vrtí v malém úhlu. Před 20 lety na kartáček zubař taky nějak reagoval, než dostal od Philipse dárek. Údajně má ultrazvuk rozbít bakteriím membránu a tím je zabít i bez přímého zásahu. Tak mu říkám: Naštěstí buňkám dásní tu membránu nerozbije. :lol: ale pokus, jak to rozpění jarovou vodu přes sklo je hezký.
Celeron

#29 Příspěvek od Celeron »

Tak jsem si s Oral-B 4 dny ráno a večer přeblafnul hunu a tak nějak jazykem cejtím, že mám zuby zezadu nějaký hladší, jazyk leze víc do spár a i pár kousků šutru jsem vyplivl. No to jsem zvědavej u zubařky jak dlouho mě zase bude mordovat tou UZ sbíječkou.
Jirka

p32

#30 Příspěvek od p32 »

Přitom stačí po každém jídle čistit obyčejným kartáčkem a zubní kámen je fakt minimální.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“