Zkušenosti s nákupy v LIDLu. 2
Moderátor: Moderátoři
Nikdy bych tomu nevěřil, ale fakt, v těchto super-hyperkrámech jsou nejagresívnější grupou zákošů geronti. Kdybych neviděl na vlastní oči rvát se dědky s bábama věkový skupiny 70+ s francouzskýma fofrklackama o kus akčního zboží, budu si myslet, že to je urban fiction. Ale není. Tady u nás v třebovským Lidlu už několikrát Městápo muselo od sebe odtrhávat duelanty, který se na noc přikrejvají kartónem, aby si zvykali na tvrdý víko - protože se porvali jak koně o kus zboží v akci. A kdybych na vlastní bulvy zhruba v roce 2005-6 neviděl rvačku bílý báby s cikánem - oba určitě 60+ - o elektrickou koloběžku "akčně" prodánou v Roudnici nad Labem v "Penáči", budu si myslet, že si ze mě někdo dělá holou prdel. Cikán stál ještě před otevřením u dveří bez košíku, baba si šla nejdřív pro košík do venkovního přístřešku a stoupla si za něj. Vedoucí odemkla, cikána nechtěla bez vozejku pustit a zahnala ho vzít si vozejk z vnitřní řady, ten než našel búra, aby moh s vozejkem vyjet, baba ho zvesela předběhla a když si vítězně nakládala z regálu tu koloběžku do vozejku, cikán ji dohnal a začal se s ní o tu škatuli přetahovat a ječet, že on tam byl dřív, že ta koloběžka je jeho. A baba se nedala, řvala že né, že u regálu byla dřív ona. Oni totiž měli v regálu nejspíš jen tu jednu, jak to obvykle bejvá, "zboží v akci je dostupné pouze do vyprodání zásob". Cikán byl silnější, babu odstrčil až upadla a vítězně se s vozejkem a koloběžkou točil ke kase - jenomže baba vyskočila na nohy jak srnka, sebrala z vystavený hromádky plechovou konzervu, rozběhla se za cikánem a křápla ho zezadu do kebule až mu rozsekla kůži. Řev, rozházený zboží a krev všude dokola, vedoucí vytočila PaChy, ti dojeli během 5 minut, oba rvoucí se geronty sebrali a odvezli - a vedoucí s úsměvem odnesla škatuli s koloběžkou zpátky na regál ...
A perlička nakonec - taky už to je pár járů, byv vyslán manželkou na nákup jsem v Lidlu narazil na už ani nevím jaký zboží, který mi ale předem nenameldovala koupit - a já věděl, že ho sháněla, tak jsem zaparkoval vedle u regálu, vytáhnul jsem mobil, namáčknul manželku, nahlásil "v Lidlu mají tohle a tohle za tolik a tolik, mám to vzít a kolik?" - načež jsem přes uličku uviděl bábu zhruba mezi 70 a smrtí, jak na mě celou dobu zírá jako tele na nový vrata. Upozorňuju - bylo to v době, kdy už byl mobil relativně běžná věc, i když třeba ještě ne každej měl chytrošmatlofouna. Tak jsem to její zírání chtěl zahrát na humornou notečku a když jsem si po schválení manželkou nabíral to zboží, zeptal jsem se jí, jestli ještě nikdy neviděla chlapa na dálkový ovládání. To ji probralo a začala na celej krám ječet jako by ji rohatej bral: "Hajzle! Sprosťáku! Pomóc, lidi, von mě tady nadává!" ... No, radši jsem šel pryč, vysvětlovat něco o dementech před komisej veřejnýho pořádku se mi nechtělo ...
A kutilmile - nelituju tě
- pocitujlasku
"... nervózní senior za mnou, co mi funí na záda, musí cpát svůj nákup na pás dřív než..."
Takový neštěstí! Já bych se z toho asi složil! Ty musíš bejt svatej!
O vánočním klidu a pohodě mám jiné představy...
Z Náchoda asi dost lidí jede nakupovat do Polska, tak tam není tolik natřískáno v obchodech
Omyl - oni musejí kvůli akčním letákům oblítat všecky super-hyperkrámy v městě a pokud jim ještě nesebrali řidičák, tak i v okolí 20-25km daleko ... A když nemají ŘP, jezdí busama nebo i vlakem...pocitujlasku píše:...
Hej, dochodca nema cas pockat minutu pri pokladni, ale ma cas pol hodiny sa vykecavat s vozikmi v strede uzkej ulicky medzi regalmi.
Na to mám osvědčený postup. Varuji toho nervózního, že mám ještě spoustu zboží v košíku a pokud nereaguje, tak se slovy "Já vás varoval" pomocí tý oddělovací lišty shrnu jeho nákup přes počátek pásu a udělám si tak místo. Většinou tam stojí kolečkový košíky tak to napadá do nich. Použito zatím dvakrát, nervóza z toho celej zkoprnělej se nezmohl ani na jedno slovo.msar píše:nervózní senior za mnou, co mi funí na záda, musí cpát svůj nákup na pás dřív než ho tam stačím vyložit já...
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!