KTS-AME s.r.o.
Moderátor: Moderátoři
KTS-AME s.r.o.
Uvažuji o koupi páru 2SC3858 + 2SA1494, které deklarují jako originály.
"Zboží, jehož povaha to vyžaduje, smí být vyzkoušeno či namontováno výlučně na antistatickém pracovišti; montáž zboží, jehož povaha to vyžaduje, musí být prováděna výlučně k tomu způsobilým odborníkem. V případě uplatnění práva z vadného plnění takového zboží - bylo-li vyzkoušeno či namontováno, je třeba doložit splnění podmínek zkoušení nebo montáže na antistatickém pracovišti / či montáže k tomu způsobilým odborníkem."
Ví někdo, jak si představují ten doklad o splnění podmínek zkoušení na antistatickém pracovišti?
Vědí, kolik toho u nich kdo koupil, a jaký sortiment, to vypovídá i o tom, jakým opravám se kdo věnuje, a jestli už někdy něco reklamoval.
Věřím jim proto. Zatím jsem tam nemusel nic reklamovat, všechno, co mají skladem, či zač nabídnou náhradu, bylo poctivé. Ovšem v posledních letech si do KTS AME jezdím už jen pro drobnosti, co mi chybí k vlastnímu bastlení.
Opravy vyžadují prostor a čas, obojí současně se mi ve stejném čase moc často nesejde, taky není zase tolik toho, co by za opravu stálo, proto jsem živnost už před lety zrušil.
Ale věřím, že kdyby přece jen něco, že by s tím nijak dlouhý proces nedělali.