Reflexní Mirelon
Moderátor: Moderátoři
Reflexní Mirelon
Potřebuju to sehnat co nejdříve.
V Hradeckých OBI, Baumaxu podle netu vůbec nevedou, v Hornbachu mají jen tl. 2 mm a šířka 0,5 m.
Procházel jsem net a všude buď jen tloušťka 2 mm, nebo šířka 50, max 70 cm. Nebo to má jako výztuhu drátěný pletivo a cena značná. Nebo je samolepící, což na můj účel nevyhovuje.
Ideální kdyby se to dalo koupit někde v okolí do 50 km od Bydžova v pondělí koupit.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Hledal jsem, ale prostě nikde nic. Samozřejmě jsem to mohl přehlédnout, neinzerují to atd., ale myslím si, že důvodem je spíš to, co píšu výše.
Jinak bys ještě mohl upřesnit, na co konkrétně to je (podlahové topení?) a zda je možná nějaká odchylka od materiálu, tloušťky apod.
Pěnovou desku s Al fólií (nebo pokovenou plastovou) vyrábí a nabízí řada různých výrobců a prodejců, ale jsou tam ony různé odchylky. Taky je na závadu nevagónové požadované množství.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
https://www.kutil.cz/zahrada-stavba-dil ... niverzalni
proč to píši ? No prodával jsem to , celou topenářskou techniku , a co se zbytky , které neodpovídají rozměrům radiátorů ??
- PCmaniac99
No taky. Ale to nijak nespěchá.PCmaniac99 píše:To budou obaly na křídla letadla cos dostal k ježíšku?
Jinak je to na stropní fóliový topení. Musí to být 3.1. namontovaný.
Ale zvítězil jsem. Je to neuvěřitelný, ale v jednom železářství poblíž ten Mirelon v šířce metr a s centimetrovým rastrem v Al v metráži měli. Bohužel jen ve 4 mm místo 3 mm, takže o dost dražší. Kupodivu měli otevříno. Dříve mívali jen 50 cm rule v igelitu v dýlce 5m.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!