Soprán 635A
Moderátor: Moderátoři
Soprán 635A
Díky!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- jardafiala
Tvrdím, že na spoustu věcí je dodnes *.djvu nepřekonatelné, zejména kvůli poměru datová velikost výsledku/datová velikost původního dokumentu.
A třeba i proto, že při ukládání lze snadno volit stupeň a typ komprese.
- Přílohy
-
tesla_sopran-635-a2_sch.djvu.zip- (125.55 KiB) Staženo 203 x
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Ale áno.. ten DJVU formát má niečo do seba... určite je kvalitou zobrazenia lepší, ako PDFko..
Len jeho šírenie nie je také jednoduché ako u PDF..a tiež v jeho zabezpečení..lebo MS..
O těch novějších Rapsodie, Alegro a Multitón jsem vůbec nevěděl. V nich už je tenhle nesmysl předělanej a asi tam bude víc úprav k lepšímu.
Soprán, co mi přistál na stole jsem zkusil. Na SV jsem našel Dechovku, na DV a KV taky něco. VKV bez antény ani ťuk. Na metrovej drát jsem chytil dvě stanice kde se rozsvítilo stereo a pár slabých. Takže nějak funkční to je. Všechno ale hraje na maximální hlasitosti strašně slabě ale oba kanály stejně. Izostaty střílej jak z děla. Našel jsem pár ojínělých zelenin, kdoví co je v tom za skoro 45 let všechno vyhnilo. Taky nevím, zda to bylo napadený kutilem, nebo je to tak zprasený už z výroby. Šrouby, co drží šásko v bedně byla narušená barva, takže v tom někdo už byl.
Třeba fyziologie nalepená na šoupáku hlasitosti, to je normální vrabčí hnízdo, hrůza. Originál Soprán má mít jen odpory 2k2 na zem z odboček, v tomhle jsou navíc kondíky alá Rapsodie. Možná nějakej přechodnej typ ovšem stále s tou DC vazbou na 810.
Asi s tím pár hodin práce bude, no ale co teď v zimě dělat jinýho...
Jinak s formátem, souhlas. U nás není moc oblíbenej, nevím proč to spousta lidí považuje za ruskou sračku (asi že to rusáci dost používaj) když to je produkt americký AT&T.
Jinak Soprán a Sextet jsou dost jiná rádia. Soprán má diskrétní MF bez keramických filtrů, stereodekodér s polským UL a na konci MBA 810. Sextet má v MF A281 a keramické filtry (co občas umírají), jako dekodér A290 a naopak konce diskrétní s vyšším výkonem.
Ty Rapsodie a spol ani nejsou moc novější, jsou to jen kombinace s gramcem nebo kazeťákem, případně stojanové verze téhož.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
- patrikvarga
Na vstupu MBA810 je to jasné, v některých modelech nejen Tesla ušetřila v signálové cestě jeden kondík µ1 a odpor M1 a zapojila běžec potenciometru přímo na jeho vstup, což je odedávna známá konstrukční chyba.
Ale v korekcích, nota bene pasivních, to tu muselo být taky, jen to asi blbě hledám.