Datová simkarta
Moderátor: Moderátoři
Datová simkarta
Mám zkušenosti s T-mobilem. V "Můj T-mobile" se nastaví předplacený balíček, ztrhne se kredit a Internet funguje. Je potřeba dát pozor, jestli se automaticky obnovuje nebo ne. Nabízí také předplacený Internet na 6 měsíců - 4GB na každý měsíc nebo na 12 měsíců - 2 GB na každý měsíc.
pořídil jsem si na zkoušku pro podobný účel 15GB od O2. Lze nějak průběžně zjistit kolik dat je už vyčerpáno u těchto anonymních karet? (u balení karty se píše že přijde upozornění před vyčerpáním limitu, ale mě by zajímal průběžný stav)doktor365 píše:O2 50Gb za 999 na rok. Používám na Kameru a čidla teploty.
Ta karta je anonymní a nelze z ní volat. Nepřišel jsem na to jak množství vyčerpaných/zbývajících dat na stránkách O2 zjistit. To snad vypadá že to nelze. Vždycky skončím, na jejich stránkách, na tom že nemám u O2 smlouvu takže se nedostanu tam kam potřebuju.
Také jsem to řešil a dopisoval s s nimi. Musím ji vyndat z routeru, dát do mobilu a v ty jejích aplikaci to je vidět.sr71 píše: pořídil jsem si na zkoušku pro podobný účel 15GB od O2. Lze nějak průběžně zjistit kolik dat je už vyčerpáno u těchto anonymních karet? (u balení karty se píše že přijde upozornění před vyčerpáním limitu, ale mě by zajímal průběžný stav)
Některá zařízení umí počítat data sama. Potom to množství dat lze ručně nebo automaticky vymazat.