Provedl jsem měření při plném výkonu a aktuálně vychází cca 628W, ale před 20-ti lety jsem to neměřil tj. vycházím jen s maxima uvedeného na štítku. Na štítku je uveden mikrovlnný výkon 700W. Takže vůči mikrovlnnému výkonu dle štítku je pokles za těch cca 20 let o cca 10%. Provozuji ji podobně jako Achab v průměru cca 5 minut denně tj. za cca 20 let je to celkem cca 600 hodin provozu. Na 1000 hodin provozu se při stávajícím využití dostanu někdy za 12,8 let tedy jestli v té době ještě pořád budu mít tu samou mikrovlnku, ale dokud bude fungovat tak zatím nemám důvod ji měnit.Cust píše:pořád šlape beze změny výkonu?Valdano píše:Moje cca 20 let stará mikrovlnka ECG pořád šlape.
Mikrovlnka - může slábnout?
Moderátor: Moderátoři
Valdano píše:Provedl jsem měření při plném výkonu a aktuálně vychází cca 628W, ale před 20-ti lety jsem to neměřil tj. vycházím jen s maxima uvedeného na štítku. Na štítku je uveden mikrovlnný výkon 700W. Takže vůči mikrovlnnému výkonu dle štítku je pokles za těch cca 20 let o cca 10%. Provozuji ji podobně jako Achab v průměru cca 5 minut denně tj. za cca 20 let je to celkem cca 600 hodin provozu. Na 1000 hodin provozu se při stávajícím využití dostanu někdy za 12,8 let tedy jestli v té době ještě pořád budu mít tu samou mikrovlnku, ale dokud bude fungovat tak zatím nemám důvod ji měnit.Cust píše:pořád šlape beze změny výkonu?Valdano píše:Moje cca 20 let stará mikrovlnka ECG pořád šlape.