Přihlašování na webu, účty, sledování atd.
Moderátor: Moderátoři
->JirkaZ: Používam Avast z pohodlnosti. Je zadarmo a je "profi" (tie úvodzovky sú za tú kauzu).
Všeobecne laik nedokáže posúdiť, alebo nejako získať istotu, že čokoľvek si naištaluje, nebude v tom špehovací SW. Platí to aj o doplnkoch do prehliadačov. Ja to posúdiť neviem. Ale doplnky sú väčšinou zadarmo, takže aspoň nepýtajú meno a číslo kreditky, na rozdiel od Avast VPN.
S blížiacim sa nákupom nového počítača budem to už razantne riešiť. Človek si môže sám za to, čo o sebe vykecá.
- martinkopp
Dotaz by měl správně znít: "zjistěte mi, který z mých doplňků/rozšíření Firefoxu je odpovědný za to, že mě zbavil soukromí a nabonzoval na mě tomu webu tolik informací, že mu to stačilo a povolil mi zobrazit obsah".masar píše:Takže vlastně tvůj dotaz/vlákno se dá parafrázovat jako "zjistěte mi, který z mých doplňků/rozšíření Firefoxu je odpovědný za to, že mě zbavil veškerých omezení k přístupu k článkům NYT"?
Zkus tedy doplňky postupně vypínat a jistě na to příjdeš.
"Odborníkům" mohu poradit jediné, stáhněte si TOR, budete mít jistotu že je to čistý a anonymní prohlížeč jež zaručeně žádné přihlašovací údaje nikam nepředává (já vím, facebooky nikdo nemáte, věřím vám
- martinkopp
VPN jsou dobré k tomu, že tvůj provider nezjistí jaké stránky navštěvuješ. Může si to kdokoliv vyzkoušet, jsou i zdarma VPN které fungují obstojnou rychlostí, při běžném procházení internetu nebo sledování streamu v nějaké standartní kvalitě prakticky nepoznáš že jedeš přes VPN.rnbw píše:Tie platene VPN su dobre akurat tak na obchadzanie geoblokovania. Ziadna ochrana proti sledovaniu sa nekona, davas predsa data prevadzkovatelovi danej sluzby.
- martinkopp
Preco by to nemal vediet moj provider, ale niekto iny, ktoremu za to budem navyse platit?martinkopp píše:VPN jsou dobré k tomu, že tvůj provider nezjistí jaké stránky navštěvuješ.rnbw píše:Tie platene VPN su dobre akurat tak na obchadzanie geoblokovania. Ziadna ochrana proti sledovaniu sa nekona, davas predsa data prevadzkovatelovi danej sluzby.
- martinkopp