S: pro osciloskop Tektronix 7623A

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ORM

S: pro osciloskop Tektronix 7623A

#1 Příspěvek od ORM »

Osciloskop 20 let nebyl připojen (v minulém století fungoval). Nyní asi potřebuje servis. K síti jsem ho raději nepřipojil. Jste někdo ochoten ověřit funkce a zhodnotit stav?
Osazen moduly : 7A26, 7D11, 7B53A. K tomu Logic analyzer 7D01. Dokumentace by měla být kompletní. O opravě se dohodneme. Dovezu: Okolí Prahy nebo Severní Čechy.
Přílohy
7D01.jpg
7D01.jpg
Oscil.jpg
Oscil.jpg
"Pravdu má náčelník!!"
Celeron

#2 Příspěvek od Celeron »

Tuhle mašinku (nebo hodně podobnou z řady 76xx) se nám podařilo koupit i přes embargo v půli osmdesátek do početky. Asi po dvou letech odešel VN násobič. Náhradní ( rok 1988) se nedal sehnat a tak jsem ho ubastlil do plastový krabičky z tesláckejch VN keramickejch disků a tesláckejch VN diod KYX28/15 a celý se to muselo zalejt silikonem, jinak sršel. Po plyšáku koupili novej origo násobič a ten zase po necelým roce odešel. Takže se vrátili k tomu mýmu. To už jsem dělal jinde. Asi se tyhle násobiče Teku moc nepovedly, prý s tím mělo problém vic lidí. Ale se šuplatama žádný problémy nebyly.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
petrfilipi

#3 Příspěvek od petrfilipi »

Měl jsem velmi podobný C1-91. A odešel na co? Na VN násobič. Asi to soudruzi opajcovali až moc dokonale.
ondraN

#4 Příspěvek od ondraN »

Poslal jsem SZ
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“