LG LJ9 ŠASI typ 49SM82000PLA
Moderátor: Moderátoři
Co se týká komerce, asi každý ví kolik času zabere diagnostika a oprava versus zbytková cena staré LCD. To nemluvím o prostoru potřebným k rozložení TV a skladování. Takže za mě špatný business, do kterého se opravdu nehodlám pouštět. V neposlední řadě je to super způsob, jak si pořídit lepší TV než můj starý Grundig.
Já si myslím, že ho to prostě baví a sem chodí, a to celkem logicky, pro rozumy. Je vidět, že se snaží a časem se dostane na dobrou úroveň, ale u OLED ho čeká stopka. Někdo má zase zábavu opravovat něco, co je levnější koupit nové. Kdyby to dělal komerčně, tak se tímto způsobem stejně nemůže uživit. Nakonec je vidět, že rady bere normálně a zbytečně nevyskakuje, jak někteří "takyodborníci".jandur píše:predtym Philips 55OLED803/12 teraz celkom nahodne LG 49SM82000PLA z vrakace.. nerobis to ty nahodou komerčne a sem si chodis po rady ?
BTW: t-con je na mainboarde, podobne ako tomu je u samsungon NU,TU Q radach a mal som aj vadne u 8-mickovej rady ale uz si nepamatam ci to bola 8200 alebo nieco vyssie