Sháníme provozního elektrikáře

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Killroy
Moderátor

Sháníme provozního elektrikáře

#1 Příspěvek od Killroy »

Lokalita Plzeňsko, pracoviště Zbůch. Pouze ranní směny 6:00-14:30. Přesčasy jak kdy, někdy nárazově (domluva v případě neodkladných prací).

SŠ elektro nebo vyučen, min §6, praxe v elektrikařině na strojním zařízení a jeřábech vítána. Orientace ve výkresech. Staré i nové instalace 230V/400V, VO v areálu firmy a další. V případě potřeby výjezd služebním vozidlem do poboček Plzeň, Losiná, Zruč nebo Přeštice.

Nabízíme náborový příspěvek 30tis, závodní stravování a příspěvek 3% z hrubého na penzijní. Firma je stabilní a platí vždy včas. Vážnému zájemci rád upřesním i to další.. :wink:

Potřeboval bych k sobě někoho, kdo má alespoň základní zkušenosti s prací v provozu a taky vztah k téhle práci. Aby to tady po mně postupně všechno přebral. Důchodový věk je za dveřmi a už je toho na mne dost.
Pavel1953

#2 Příspěvek od Pavel1953 »

Koukám Killroyi, že s Tebou nikdo nechce dělat.:-) Holt budeš muset dřít až do roztrhání těla. Vlastního.
P.
Killroy
Moderátor

#3 Příspěvek od Killroy »

Fakt asi nechce.. :nevim: :nevim:. Ty šikovný už dávno dělají někde jinde a lempla vedle sebe nesnesu. Dobře víš, že se mnou vyjít, je dost těžká věc..
Pavel1953

#4 Příspěvek od Pavel1953 »

Nebylo to tak hrozné! Vím o horších, o dost! Drž se! :D

P.
pajap

#5 Příspěvek od pajap »

Hele, to je bývalá Prefa, dnes Bé a Bé Cé (Áá Pé Bé), že? Soudě dle lokalit...
Vím, že je to už staré, ale nějak jsem dnes shlédnul náhodou, tak mi to nedalo...
Zdraví Pája...
Killroy
Moderátor

#6 Příspěvek od Killroy »

Trochu pozdě, už jsem chválabohu pryč a v penzi.. Ale pořád mi otravujou s problémama a nikoho pořádnýho nemůžou sehnat. Jenom já jsem za svý doby zaučoval tři a nevydržel ani jeden. Buď neumí, nebo nechtějí, případně za čas utečou za lepším. To chápu, doba je taková.
dracekvo

#7 Příspěvek od dracekvo »

S elektrikářema je teď bída. U nás na firmě jich je tam taky pět a půl a furt nemůžou nic kloudnýho sehnat.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od workhard »

No jo no, schopnější elektrikáři jsou na IČO v zahraničí a ti líní jako já se zašívají v koncernu :lol:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
pajap

#9 Příspěvek od pajap »

Je pravda, že bych tam mohl chodit do práce v pantoflích (myšleno obrazně) přes ulici. Ale mám práci v oboru "čistější" a o hodně líp placenou, tak takové nabídce zaměstnání snadno odolám :D
Zdraví Pája...
Pavel1953

#10 Příspěvek od Pavel1953 »

Killroy píše:Trochu pozdě, už jsem chválabohu pryč a v penzi.. Ale pořád mi otravujou s problémama a nikoho pořádnýho nemůžou sehnat. Jenom já jsem za svý doby zaučoval tři a nevydržel ani jeden. Buď neumí, nebo nechtějí, případně za čas utečou za lepším. To chápu, doba je taková.
Vítej do klubu!!!

Pavel
Dekker

#11 Příspěvek od Dekker »

s tím utečením za lepší to velice dobře chápu.

Když jsem před 4 lety hledal novou práci tak jakožto elektrikář (dokonce s platným školením revizáka) jsem se koukal po něčem v oboru.
v ČEPS se mohli posrat, že mám revizáka a strašně jim to vadilo a pohovor vedený online kdy polovina na druhé straně buď neměla zaplou ani kameru a nebo se tvářili jak je to strašně obtěžuje byl otřesnej.
Pak jsem byl v Paramu, tam to bylo celkem fajn, dokonce usoudili, že spíše než na pozici elektrikáře bych se jim hodil na pozici maraře, ale jako to ohodnocení, katastrofa ... já nadhodil že pod 35 000 hrubého nejdu a oni, že to musí probrat s vedením, no a za několik dní se ozvali, že prej vedení schválilo 28 000
po zkušebce (to je fakt žalostně málo jako odměna pro někoho kdo má přes 12 let praxe v oblasti slaboproudu, měření a regulace a podobně)
No a jedna firma v přelouči ještě arogantně řekla, že víc jak 25 000 mi nedaj a to můžu bejt rád že mám toho revizáka, jinak bych neměl ani tolik (nějaké bonusy a nebo proplacení dopravy neexistuje)
dracekvo

#12 Příspěvek od dracekvo »

To bych jim asi řekl od srdce pár sprostých slov.
Pokladní v penny má základní plat 30 tis. A tam stačí se hezky usmívat, umět vrátit peníze podle toho co ti napíše pokladna a pamatovat si jaký kód mají věci bez čár kódu. Jediný co je tam opruz tak když je nával, tak si nemůžeš pomalu dojít ani na záchod a dělát ranní, odopolední a víkendy.
.Upřímně to nechápu jak to poznaj. Já bych nepoznal housku od koblihy :-D
EKKAR

#13 Příspěvek od EKKAR »

Oborová specializace. Ta pokladní taky v 99,99% případů nepozná odpor od tlumivky.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Killroy
Moderátor

#14 Příspěvek od Killroy »

Utéct za lepším může každý, proč ne. Ale musím něco umět.. S toho co se tu za měl vystřídalo, měl potenciál umět akorát jeden. U ostatních to bylo dost slabý. Sebevědomí spoustu, všechno vím, ale výsledek mizérie..

Nejhorší je, když někdo není ochoten přijmout dobře míněnou radu zkušenějšího. Nevím jak kdo z vás, ale já za to byl jako mlaďas moc rád. Protože jsem poznal i fachmany, kteří moc poradit nechtěli. Drželi si fígle pod pokličkou, mladej uč se a až půjdu do penze, tak tě to prozradím..
Naposledy upravil(a) Killroy dne 24 led 2025, 10:38, celkem upraveno 1 x.
Dekker

#15 Příspěvek od Dekker »

tak mě se pak povedlo najít dobrou práci kde mi dali co jsem chtěl :). dokonce jsem si mohl vybírat :D, ale výše chechtáků co mi přijde každej měsíc na účet nebyla jediné kritérium :), jedna firma dokonce nabízela i víc, ale raději jsem si vybral tam kde se bude vždy dělat něco nového a zajímavého než něco kde se stačí naučit pár schémat k mašinám a hotovo
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“