Nestabilní obraz u televize Tesla viktoria - přesunuto

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#16 Příspěvek od p32 »

a) Dominik07 sem dal dotaz, ale do špatného vlákna.
b) Byl schopný i jako nováček původní dotaz najít v jiném (správném) vláknu (+)
c) Dokázal se rozepsat, aby to konkretizoval a napsal i věk, ale s tím, že není zase tak blbej, jak si někteří myslí a ví něco i o 10kV. (+)
d) Ano, chyběly mu tam čárky, ale bylo to od něj normálně čitelné, takže nevím, za co by se měl stydět. Stydět by se měli ti, co neumějí na tuto chybu upozornit normálněji. To Bobobo píše ty čárky daleko více hovadštěji a někteří s VŠ neumí psát správně ani i/y.
Tak zrovna jeden z nováčků, co tomu trochu rozuměl, potřeboval navést, ale dostalo se mu jen pár informací a po gramatickém sprdnutí se na to raději vykašlal. Asi nám chybí zase ti, co místo poděkování umí jen nadávat. :lol:
ok1hga

#17 Příspěvek od ok1hga »

p32 píše:Tak zrovna jeden z nováčků, co tomu trochu rozuměl, potřeboval navést, ale dostalo se mu jen pár informací a po gramatickém sprdnutí se na to raději vykašlal.
nemyslím si, že dostal "jen pár informací" . . . hned v první reakci jsou schémata i s návodem.

a kdyby tomu trochu rozuměl jak píšeš, ptal by se dál a popsal by co mu není jasné . . .
. . . bohužel jen držkoval, chlubil se kolik mu je a co umí . . .
o tom, co kde naměřil nebo zjistil . . . nic.

jediné co je jisté, že už může do hospody na pívo . . . 18 mu už bylo . . .
p32

#18 Příspěvek od p32 »

To "pár informací" jsem myslel tak, že nějaké dostal. :lol:
Dominik07

#19 Příspěvek od Dominik07 »

Tak teď nevím co vám na tom přišlo jako držkování chtěl jsem se tady jenom uvést že zas takový 🤐 nejsem, že o tom něco málo aj vím. Nevím proč bych se tady měl předvádět a dělat chytrého, to by vypadalo aj jinak. Na problém jsem již díky schématum posláným v první zprávě došel tudíž jsem zvážil že není třeba toto vlákno dal rozšiřovat. V pravidlech jsem vyčetl že to tu nefunguje jako zdarma online servis ale vidím že vás zaujalo hlavně moje mladí tak jsem tady chtěl ještě opomenout že nějaký machirek ze treťaku nejsem. (nemám to zapotřebí se takto chovat)
zvaty

#20 Příspěvek od zvaty »

U mě dobrý. Chápu tě a nechápu co tu někteří plaší ze spisovnou češtinou.
Hill
Administrátor

#21 Příspěvek od Hill »

Nepleť si spisovnou češtinu se srozumitelnou češtinou. Jeden řetězec bez rozdělení na věty vede automaticky k tomu, že se na tazatele pohlíží, jako na brzdu v inkluzi.
Jestli to projde někde na sítích, prosím, ale technik by se měl umět vyjádřit jasně. Na gramatické dokonalosti tu netrváme, ale na určité kultuře písemného projevu ano.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“