Soprán 635A
Moderátor: Moderátoři
tam jehlou napral asi 2 ml lihu a točil a točil tam a zpět, pak to ještě stejným způsobem vypláchl opět lihem . Ještě teď mě bolí palce .
Po této očistě a vysušení se to v tuto chvíli zdá zcela ok. Co bude následovat, těžko predikovat. Ovšem pro jistotu po kontrole přepínačů
předvoleb a ladění P8 - P12 jsem zjistil , že kontakty jsou generátor náhodného odporu v rozmezí 10 - 1000 Ω. No jo, rádio asi 30 let leželo ,i když v suchu a ve skříni , ale ta síra se dostane všude . Takže výše uvedená procedura se bude opakovat i s přepínači
Ak by si chcel doplnit Sopran o napatovu syntezu s 55-timi predvolbami, daj vediet. Nejake mi zostali z TV Tesla Color 416..
Tak jsem Kontox stříknul do škvíry pro posun čudlíku. Tak půl sekundy nahoru a to samý dolů. Zabralo to okamžitě, při šoupání žádnej pazvuk.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Potřebuju poradit.
Hraje mi v dílně gramoradio Alegro (že sběrného dvora, jak jinak). No a nedávno se v SD vyslytl jakýsi subwoofer bezdrátový, tak jsem ho dal do cajku (tj. Pasivni plus zesik aza131)a potřebuji dostat signál z alegra do subwooferu.
Dotaz:
Jaký signál leze z konektoru pro magnetofon? Nějaká normovaná úroveň, nebo až po korekcích?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!