Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
- nostalcomp
ok1hga píše:tak tohle mě teda dostalo . . .
A kutilmile - nelituju tě
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
uvědomuješ si ty vole blbej že potom bude akorát nejaká starostenská nebo jiná pjetydemolyčný 🤐 co to koupí dojit ze stádu stamiliony až miliardy ročně, pže počta bude muset balígy nabízet stejně, ale udělá to odzmrdingem do tohodle, co přijde s nejakejma 🤐, proč na to má počta doplácet, takže to bude stát balík a stejně to bude prodělečný? když už tak je nutný komplet privatizovat všecko a zcela upravit legislatůru kolem toho, né že nejaká 🤐 vyzmrdí to výdělečný a zbytek bude zas platit daňovej poplatníknostalcomp píše:Dopoledne mail, že Balíkovna na adresu doručí zásilku mezi 14.10 - 16.10. Ve 14.22 mail, že adresát nezastižen a balík je uložen na hlavní poště. Na dané adrese je přitom provozovna, která v daném časovém rozmezí 100% "provozovala" a vstup z ulice byl volný. Už aby to prodali...
- nostalcomp
Kterejkoliv jinej doručovací spolek když napíše zprávu o době doručení, tak ± míň než hodina v době kterou avizovali mi zvoní u baráku. Takže se mi za celou tu dobu ještě nestalo, že bych u nich musel já sám osobně lítat X kiláků někam na pobočku/depo, přestože jsem si zaplatil doručení do místa bydliště. Jednou jedinkrát se mi stalo, že se mi šofér PPL asi hodinu před plánovaným doručením telefonicky omlouval, že mě v udanou dobu nestihne, protože u nějakýho předchozího klienta ve vjezdu píchnul a zdržel se, jestli na něj počkám, že prostě bude rozvážet i přes udanou dobu, dokud všecko nedoručí. Takže sice zdržení, ale s omluvou a s doručením, ne s uložením zásilky kdesi v zádeli.
A u doručovacích "samoobslužnejch" boxů si rád počkám na vyrozumění, protože vím, že si tam potom můžu v průběhu několika následujícíh dní zajet opravdu kdykoliv se mi to hodí a můžu si předem vybrat box, kterej mi nejvíc vyhovuje = nemusím se hádat ve frontě na počtě, kam bych ideálně vůbec nemusel jezdit.
- tomasjedno
- josef_novak
A když už, tak také dělám na směny a jako každému takovému mi vychází volna i ve všední dny a to není problém, si na tu poštu zajít.