Prosím o radu podle schématu,já si nejsem jistý.
Moderátor: Moderátoři
Prosím o radu podle schématu,já si nejsem jistý.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
To druhý schema je nečitelný, ale nezdá se mě, že by to tam patřilo.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ViPali píše:Zapoj to. Tá druhá schéma je riadiaci procesor a pamäť. Je tam uložené nastavenie.
No ,jenže moje verze desky má osazený IC 2026,2027,2005,a 2020 le nemá osazený IC 2025,2028 a 2006.Tak se bojím to tam připojit.Nemůže to něco províst něčemu pak? Kdyžtak je schema i tady http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=7c712d1475d0d3c56a6e6a0cf2319791
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
To jsou EEPROM paměti. Pokud nejsou osazený, nemělo by se nic stát, jen nepojede daná norma.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:Už je ten obrázek lepší.
To jsou EEPROM paměti. Pokud nejsou osazený, nemělo by se nic stát, jen nepojede daná norma.
V SM jsem našel položku na zapnutí čtení z eeprom nebo ze senzorů.A když tam tu eeprom co je první nemám tak je to asi stejně zbytečný zapojovat.Ještě vyzkouším pohrabat se SM a když se to nepovede tak ještě ty STK392-120 vyměním pro jistotu.Nejdou mě tam překrýt barvy v rozích,jinak to už celkem ujde,když se barvy sejdou v rozích tak zase mám moc vytažený rohy na obraze viz. příloha poslední obrázek.fakt už nevím.Napětí seděj,tak fakt jedině ten kabel nebo ta STKčka.
- Přílohy
-
pin_amp.JPG- (10.45 KiB) Staženo 114 x