S: katalog kalkulacky a vypoctova tech. magnet,tuzex 88/89

⭐ Zde budou výběrově umístěny vzpomínky, manuály a popisy dnes už vesměs neaktuálních zařízení a další historické materiály, které se tématicky nevejdou do sekcí "Opravy a restaurování starých elektropřístrojů" či "Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy"

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kajsmentke

S: katalog kalkulacky a vypoctova tech. magnet,tuzex 88/89

#1 Příspěvek od kajsmentke »

Zdar,
vedel by mi niekto nafotit alebo nascanovat stranky z katalogov ako boli Magnet, Tuxex ... stranky venovane ponuke kalkulaciek a vypoctovej techniky ?
Idealne z uplneho konca socializmu roky 88/89 ? ale pripadne aj starsie ?

Bol by som naozaj vdacny :wink:
dred

#2 Příspěvek od dred »

Sem -tam sa mi také (podobné) obrázky obrázky objavili na FB... (viac od agl, či amerických užívateľov)... Ale nič ti nebráni zadať požiadavku na "G" (aj keď nič relevantné okamžite nenájde) .. a za chvíľu budeš mať niekoľko ponúk na FB... Strýko nás sleduje, čo hľadáme :lol:
..možno ti niečo vyselektuje...
Ruprecht

#3 Příspěvek od Ruprecht »

Když promluví, tak buď kňučí, nebo lže.
kajsmentke

#4 Příspěvek od kajsmentke »

no zaujimali by ma hlavne tie Ceskoslovenske a tie niesu nikde v elektronickej podobe, max nejake vystrizky, no potreboval by som nascanovanu celu tuto kapitolu tak ak ako bola
EKKAR

#5 Příspěvek od EKKAR »

Ruprecht píše:...
Zajímavý, ale svoji SHARPku EL-514 jsem tam nenašel, je tam jen EL-512. Kupovala se v Olomouckým TUZEXu v roce 1983 a jestli se dobře pamatuju, tak stála 250 "tuzexovejch korun" neboli jak se tenkrát označovaly "bony", za který tenkrát stát vykupoval veškerý valuty od cizinců i tuzemců. A dodneška je funkční ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
radioelectrum

#6 Příspěvek od radioelectrum »

někde mám katalog QUELLE co jsem si schoval kvůli videím a videokamerám, taky tam jsou kalkulačky. Pokud ho najdu tak ty strnky naskenuji a dám sem.
Odpovědět

Zpět na „Historie a vzpomínky na doby dávno minulé“