Jednoháková pekárna Domo

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#61 Příspěvek od p32 »

Celeron píše:
p32 píše:Je to hlavně jen o tom, že když s tím někdo neumí dělat, tak si už najde důvod, proč je to špatné.
...
Takže jsem se celkem vyučíl. No ale p32 v tom má jasno:když s tím někdo neumí dělat, tak si už najde důvod, proč je to špatné :roll:
Ty to máš v hlavě uspořádané jako obvykle. To bylo na Dreda s tou jeho poznámkou:
TOTO zariadenie zahoď do elektro odpadu
Ne, recepty tu rozdávat nemíním. Já je mám pro Moulinexku s dvěma háky a nebudu řešit, když dá někdo jiné droždí, že mu to nejde, že to musí být tím receptem na dva háky.
Mimochodem, obsluhoval jsem tři větší pekárny (počítače, sítě, software) a tam jsem pochytil dost receptů, za které si oni museli platit a ne, že si je vymyslel nějaký známý pekař s moc velkou praxí. Však dnes je přece vše na internetu. :wink:
kejki

#62 Příspěvek od kejki »

Na kváskový chleba upravoval někdo pekárny Duplica
Jinak bys musel mít přerušovač, aby ten cyklus byl dost dlouhý. Dělal jsem to na program těsto a pak čekat, ale to se blbě odhaduje a navíc je mnohem lepší z trouby.
Aktuálně je to https://www.sana-store.cz/pekarny?gad_source=1
a podle ETA máš mít po programu těsto 240 minut kynutí a pak upéct - to jsem určitě tak dlouho nečekal.
Celeron

#63 Příspěvek od Celeron »

Když píct v troubě, tak to už můžu těsto rovnou uhnětat v Bošáckým robotu. Chleba z trouby je určitě lepší, ale když pečeš kilovej, tak rozpalovat na něj troubu, co má 5 x větší příkon? Větší nemá cenu, než ho sežereš, tak je tvrdej.

P32, zase jsi nezklamal, zase z tebe na přímej dotaz nic relevantního nevypadlo, zase jen ty tvý klasický příštěky. Jdi s tím do prodloužených zad!
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
p32

#64 Příspěvek od p32 »

Celeron píše:P32, zase jsi nezklamal, zase z tebe na přímej dotaz nic relevantního nevypadlo, zase jen ty tvý klasický příštěky. Jdi s tím do prodloužených zad!
Tak ty jsi furt stejný, taky jsi nezklamal. Přímým dotazem měla být ta narážka na nejlepší pekaře? Připadáš mi jak ta zelenina.
Tak když jseš takovej mistr pekař, tak sem hoď nějakej suprovej a odzkoušenej recept na pšenično-žitnej chleba.
Máš pravdu, už nebudu reagovat, nestojí mi to za to.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“