Manuál ke svářečce WLSP 315-P

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mira_c

Manuál ke svářečce WLSP 315-P

#1 Příspěvek od mira_c »

Ahoj, chtěl bych požádat zdejší členy, jestli někdo nemá k dispozici manuál nebo aspoň schémata ke svářečce WLSP 315-P. Děkuji, Míra
BOBOBO

#2 Příspěvek od BOBOBO »

Myslím , že je to na svarinfu . Jestli není , tak se domluvíme , ale dopředu , chceš svářecí zdroj nebo pohon drátu ?
mira_c

#3 Příspěvek od mira_c »

Ahoj, děkuji za odpověď. Na svarinfo jsem koukal, bohužel jsem zatím nalezl jen jeden nefunkční odkaz a jeden odkaz na uložto.

Problém je buď v podávání drátu, nebo v nepochopení funkce. Při otevřeném krytu podavače lze naprázdno regulovat drátovým potenciometrem na podavači, při zavřeném krytu regulace nereaguje. Spínač i potenciometr jsou v pořádku, vodiče k ovládací desce také.

Nepřipadá mi, že by byl vadný regulátor ROT150, protože to by pohon nešel regulovat vůbec. Ke svářečce se nedochovala žádná dokumentace. Pomohl by i návod k obsluze, protože nevíme, jak se má standardně chovat.

Děkuji.
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

No právě , při zvednutí deklu si svářečka myslí , že zavádíš drát . Myslím , že je tam mikrospinač . Takže hledáš ROT 150 . Podívám se .
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Je to příspěvěk 14 ve http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=1386&p=1 , je to jako WMP200 , právě ten kousek vpravo tam chybí , co je jeden kontakt mikrospínače K1 .
Ale v celém vlákně máš celkovou údržbu i tachogenerátorem . Škoda , že zde upload nejde , tedy asi je vyblokován . Jako uložto .
BOBOBO

#6 Příspěvek od BOBOBO »

Celé schema najdeš po zadání hledání "rot 150 schema zapojeni" a nejde sem dát odkaz , ale je tam pod obrázky , alespoň u mne , odkaz nazvaný 1K5 diskuse elektrika . Je to sice pro 500vku , ale ten regler je stejný . Máš tam ten mikrospinač , je jediný . Neříkám , že je to on , ale je to v té větvi .
ok1hga

#7 Příspěvek od ok1hga »

něco je tady . . .
BOBOBO

#8 Příspěvek od BOBOBO »

Jo to mám stažené dávno , ale neznal jsem již link a upínat se mi to nechtělo . Tam co jsem dal odkaz já to má na jednom listě .
mira_c

#9 Příspěvek od mira_c »

Ahoj, moc děkuji za schéma. Hodně pomohlo zjištění, co dělá spínač K1 a co relé B3 a B5.
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“