Transiwatt 3
Moderátor: Moderátoři
. . . asi budeš muset.fitor píše:To, co je v AR a RK jsou jen osazováky a musel bych to pracně kreslit.
nevím o tom, že by byly někde na netu použitelné obrázky pro výrobu tišťáků pro tento zesilovač.
a docela mě mrzí, že tady ve vlákně, které nebylo víc jak 6 let aktualizováno, někteří jedinci místo rad plácají hovadiny . . .
také mě štve když se tazatel rozhodne založit nové vlákno, protože v původním vlákně nedostal za týden jedinou relevantní radu, je jeho nové vlákno zamčeno . . .
může mi někdo vysvětlit, jestli existuje časová lhůta, po které se může na stejné téma založit nové vlákno ?
ok1hga píše: také mě štve když se tazatel rozhodne založit nové vlákno, protože v původním vlákně nedostal za týden jedinou relevantní radu, je jeho nové vlákno zamčeno . . .
jo, namísto zdravého rozumu potřeba zaúřadovat... jen ať si panáček pěkně prolouská všech předchozích 9 stránek, ačkoli 2/3 z toho jsou nesmysly s tématem nesouvisející...
@sis2 Ty v těch 9 stranách ty plošňáky vidíš? A nevadí Ti ze 2/3 číst nesmysly?
@ok1hga je to divné, že to nejde na netu najít, většinou to publikovali i s plošňáky. Zkoušel jsem Kohouta v Praze, ale ten to má snad až od těch klasicky číslovaných z AR.
Příspěvek jsem nesmazal, protože to ani nejde. Křížek pro to u něj není a vymazat text a nechat příspěvek prázdný mi nepřišlo jako relevantní řešení.
Tak to může jimirek smazat oboje a já jdu kreslit.
Hezký den pánové.
https://web.archive.org/web/20210127002 ... tw/tw.html
Tak teď už na tom budu muset začít pracovat.masar píše:Přidávám destičku budičů.
Dík
Špatně jsem to pochopil.sis2 píše:to fitor: moje reakce byla ironická, samozřejmě na podporu názoru ok1hga ohledně nesmyslného zamčení nového vlákna s tvým dotazem
- jo a a panáčka nevztahuj na sebe, to se tak říká