Repro v platě

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
no_-_name

Repro v platě

#1 Příspěvek od no_-_name »

čím byste zakryli repráky v platě aby je neničilo sluníčko? Grill je prý málo :) Napadá mě nějaká tkanina, to by mohlo jít ne? Kamarád má v platě ARN 312. Říkal jsem mu, že ARNka nejsou autoreproduktory ale nedá si říct :roll:
~Nestavte se mi na odpor! - Georg Simon Ohm ~
rezis

#2 Příspěvek od rezis »

N funkci to nebude mit vliv :wink: maximalne to vybledne. Jedine co jsem videl tak vyskac arv104xx normalne na slunicku vytekl smerem dolu :lol:
Internet - metla lidstva
Deny

#3 Příspěvek od Deny »

no_-_name píše:čím byste zakryli repráky v platě aby je neničilo sluníčko? Grill je prý málo :) Napadá mě nějaká tkanina, to by mohlo jít ne? Kamarád má v platě ARN 312. Říkal jsem mu, že ARNka nejsou autoreproduktory ale nedá si říct :roll:

Když si koupíš origo autorepro na zadní plato, tak mají taky pouze gril a vůbec jim to neškodí, takže v poho je tam dej. Jinak tam můžeš dám skoro jakýkoliv reprák, který snese zatížení zesilovače autorádia a které snese zesilovač (4ohm, 8ohm a pod.) , na funkci (reproduktoru) to, jak již uvedl Rezis, mít vliv nebude. Je třeba je dobře upevnit, aby nerezonovaly. Když tak koukni na :
http://eshop.dexon.cz/autoozvucovaci_technika.htm ,Konstrukce, teorie, Konstrukce ozvučení automobilu, tam je zapojení autoozvučení dobře vysvětleno.
Crifodo

#4 Příspěvek od Crifodo »

Sendyx, je to na tobě........ :twisted: :twisted: :twisted:
no_-_name

#5 Příspěvek od no_-_name »

Pánové díky :)
~Nestavte se mi na odpor! - Georg Simon Ohm ~
abg

#6 Příspěvek od abg »

Urcite pomoze tmava folia na sklo. Ochrani ti repraky a zabrani ciastocne aj prenikaniu tepla do interieru :wink:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od stepa »

My mame ve favu takovej "hadr", ma to polovysoky chlup, a vypada to celkem dobre(v barve laku fava) ktery je pres cele plato natazeny na sololitove desce, v desce diry a hadr v celku, takze je repro pod hadrem. Moc to metlumi a repro neni videt, tudiz na ne nesviti slunicko. Ja bych tam dal jemnou mrizku, gril, jestli myslis ten klasicky hruby, tak tam jsou dost velky diry.
robo

#8 Příspěvek od robo »

S dovolením

Hodlám do plata lupnout tyto oval repra.

https://www.blaupunkt.com/br/nc/produtos/automotivos/speakers/products/single/8235/

ale sháním někde šablonu pro vyřezání otvoru. Chtěl bych to mět hezký, přesně vyřezaný a s tou šablonou by to bylo perfektní. Hledal jsem a hledal ale nezadařilo se. Nevíte prosím kde ji sehnat. Bych ji vytisknul, obkreslil a vyřezal.
Hill
Administrátor

#9 Příspěvek od Hill »

A výkres na straně 14 manuálu k řadě GTX by nestačil?
Rozměry tam máš, tak to vytiskni, změř, přepočítej poměr, jak moc to potřebuješ zvětšit, a vytiskni to znovu v tomto poměru zvětšené.
Těm, kdo si nevybírají odpovědi na soukromé zprávy, už příště neodpovím. Tak.
robo

#10 Příspěvek od robo »

Tak jsem udělal jak poradil Hill a povedlo se. A to jsem spotřeboval pouze 4 listy A4 než to bylo ok což je na mě dobrý výsledek. :) Díky.
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“