Vkládání zajímavých obrázků IV

Tady si vyzkoušejte tvorbu témat a použití bbkódů, tagů, upload fotek

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Celeron

#106 Příspěvek od Celeron »

Ve Valmezu jsem nebyl ale předpokládám, že nevalili takový série na pásu a byla to i větší manufaktůra.
Teda vážení, že bych chtěl u toho pásu sedět 10 hodin a dělat jednu operaci až do blba, to teda né. Jestli se nestřídaj tak to musí být na palici. Asi jsme nějak pozapoměli jak vypadá těéžkej chleba.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od Habesan »

A pak to někdo namontuje do soustavy za půl milionu...
Očekával bych tam větší automatizaci.
EKKAR

#108 Příspěvek od EKKAR »

Pamatuj si, že lidská ruka je nejuniverzálnější manipulátor a lidskej mozek nejuniverzálnější samoučící se řídící jednotka na světě. Zatím. Vždycky ale zůstanou nejlevnější - určitě pokud budou hákovat za 2hrsti rejže na den ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Artaban001

#109 Příspěvek od Artaban001 »

Pokud jsem to pochopil dobře, tak tam "nabíjeli" ferity na lince. Vždy jsem měl za to, že dostat magnetizmus do feritu, nebo neodymu je daleko pracnější, než jen vybít pár KV nabitý kondenzátor do cívky u feritu...
samec

#110 Příspěvek od samec »

Capacitance Vonstant Voltage Charge Magnetism Power
:D
Celeron

#111 Příspěvek od Celeron »

EKKAR píše:Vždycky ale zůstanou nejlevnější - určitě pokud budou hákovat za 2hrsti rejže na den ...
Jo Karl, prdlajs. Nedávno se z PRCu vrátil kámoš, co tam byl s bandou (ČSS) měsíc na speleologickým průzkumu. Naposled tam byl před 10 lety. Šokovalo ho, jak se PRCáci za tu dobu posunuli dopředu. A to se pohybovali po venkově. Prý něco jako Rakousko, všude pořádek, milí lidé co je zvali na návštěvy a hlavně obrovskej nárůst střední třídy, nový baráky, v každým auto. Ale při prezentaci jejich objevů klasika, ty papalášský žvásty, co jsme slýchali před rokem 1990, úplně stejný. A o politice se nikdo nechce bavit, mlčej jak zařezaný i když jsou sami s Čechama v ďouře.
Jeho hodnocení: "U nás to je proti nim skanzen a bodel ve všem".
Tak nevím, aby jsme jednou nečuměli se spadlejma bradama...
Jirka

jenicek

#112 Příspěvek od jenicek »

Já byl v China těsně před Covidem (jsem pacient 0 co Vám to přivez) :lol: a mám podobnej postřeh. Technologicky jsou trochu napřed než tady a za hrst rejže už tam fakt nikdo nedělá, možná někde poblíž Nepálu, ale na pobřeží určitě ne.
rnbw

#113 Příspěvek od rnbw »

Niekto musi vyrabat tie smejdy, co sa predavaju za smiesne ceny na AliExpresse.
kevin_mitnick

#114 Příspěvek od kevin_mitnick »

rnbw píše:Niekto musi vyrabat tie smejdy, co sa predavaju za smiesne ceny na AliExpresse.
Nevim kde a jak je delaji, mozna nekde v jeste vetsi rejzi (Banglades a spol), ale v Cine je minimalka v propoctu na kupni silu aktualne vyrazne vyssi nez tady a v propoctu na dolary pomalu stejna
HF_Tech

#115 Příspěvek od HF_Tech »

Má pravdu ten chlapec. V průmyslovém pásu podél pobřeží už číňané dávno předehnali čoboláky.
Ty šmejdy vyrábí jen proto, že to různí behemotové a podobní pořád kupují. Když budou kupovat iphony, tak budou vyrábět víc iphonů :lol:
Hydrawerk

#116 Příspěvek od Hydrawerk »

xsc

#117 Příspěvek od xsc »

Nádraží nešlo rozšířit, protože Tesco nešlo zbourat. Jakmile se odhlasoval přesun, takže ti správní zhodnotí svou spekulaci s pozemky, Tesco se bourá :-)
samec

#118 Příspěvek od samec »

V Bratislave šmejdi zbúrali PKO aj Istropolis. Čo už tam nejaké Tesco.
Celeron

#119 Příspěvek od Celeron »

Hydrawerk píše:Trochu dokumentuju demolici starýho Tesca v Brně.
Tak jsem si na Mapy.cz projel Dornych. Jezdil jsem tam v osmdesátkách na školení Kanclstrojů. Vůbec to tam nepoznávám. Bydleli jsme na začátku Dornychu v hotelu Metropol, není tam po něm ani stopy. Dál po Dornychu vlevo by hned u chodníku přízenmní haly nějaký větší fabriky. Dál vpravo byly starý zaprděný baráky a v jenom z nich byla zahulená čtyřka, kam jsme chodili chlastat a na pivní sejra. Jedinný, co poznávám, je tenkrát dostavěný autobusový nádraží. A začal se tam stavět Prior, co teď bouraj. Všecko ostatní je shrnutý.
Jirka

JiriTom

#120 Příspěvek od JiriTom »

Pěkně pohromadě, zdroj Instagram.
Přílohy
Screenshot_20250226-122732_Instagram.jpg
Screenshot_20250226-122732_Instagram.jpg
Význam slova dezolát: Člověk náchylný k podlehnutí konspiračním teoriím, šířící dezinformace, nepátrající po pravdě a souvislostech, následující stádo. Dezolát má ve všem jasno, nikdy nepochybuje...
Odpovědět

Zpět na „Na vyzkoušení“