Nepřímý prodej vozidla

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BOBOBO

#16 Příspěvek od BOBOBO »

Dík za výjimečně konstruktivní debatu . Už tuším co musím-e , to mne ještě čeká jet na evidenčku , aspoň , že je na rok . Budu to muset přepsat na sebe a potom na toho kupujícího . Ale to je můj boj . Hlavně mi dnes vyhovuje , že se dá čas na přepisu zabukovat .
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Lukas-Peca »

Za přepis se platí, takže nevím, proč bys to měl přepisovat nejdřív na sebe. Navíc bys musel mít svou vlastní pojistku a potom ji zase rušit.

Na evidenčku jet nemusíš, pokud byl vozík v poslední době na STK. Na protokolu ze STK je napsáno, dokdy platí i jako evidenční prohlídka.
BOBOBO

#18 Příspěvek od BOBOBO »

Nebyl , ale já potom budu moci jet kdykoliv kamkoliv , pojistku vyřídím a zruším mailem . Bude ho to stát 640,- za přepis navíc , o té STK vím , je starší . díky Jenom jsem zjišťoval možnost nepřítomnosti původního majitele bezplatně-bez ověření podpisu a další placení . A že vím , že musím mít u přepisu platnou pojistku . To jsou důležité-vycucnuté a jasné údaje i pro další takto postižené .
Ruprecht

#19 Příspěvek od Ruprecht »

Plnou moc s ověřeným podpisem.
Když promluví, tak buď kňučí, nebo lže.
EKKAR

#20 Příspěvek od EKKAR »

Nejhorší je, že takhle musí mít platnou pojistku i to, co na přepis a z něj vezeš na podvalu ... Taková malá domů pojišťovnám.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“