ck3366 zdroj

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ivosek262

#31 Příspěvek od ivosek262 »

tak hele ivan a killroy,prvni si prectete vzkazy o co jsem psal a prosil a pak nekoho odsuzujte jo i s tou cestinou a stema sprostyma nadavkama!!! ivan a co se tyce opravama tak vzdy jsem dosel k dobremu konci a uz jsem ji opravil nekolik tv a nedavam vam to zazle ani sobe tak nechte tych urazek ja kdyz jsem pisi vzdy a VZDY chci radu a ne ze ne !!! to sprosta lez co pisete o me a nikoho neobvunuji jen me mrzí ze se ke me ta chovate :smash: protoze jen sem napsat o radu a poprosit a aby me uz nekdo napadal neni od vas pekne CUZ BUS
medabeda

#32 Příspěvek od medabeda »

Zdravím Ivoska 262
Tento TVP se spouští a vypíná tak,že v něm zdroj běží stále i ve STBY,jen se spínacím tranzistorem BUT11 připíná,nebo odpojuje systémové napětí pro konec řádků.BUT11 i jeho budič se musí vyměnit naráz.Vyměníš li jen budič,nakopne se Ti od upečeného BUT11.Když potom vyměníš BUT11 upeče se Ti od nakopnutého budiče a tak pořád dokola a TVP nejde vypnout dálkáčem,vše běží,jen obrazovka se zatemní,protože se povelem z DO ,,vypne´´ signálový procesor.A na pozici Q506 (budič BUT11) dej originál ( 2N5401 ).Jednou jsem si tam dal jakýsi ekvivalent s podobnými parametry a nechodilo to(nevypínalo).
Méda Béda.
excellence

#34 Příspěvek od excellence »

Navazuji na příspěvek od medabeda - stejný problém - BUT11 v tahu a protože jsem ho neměl po ruce, šoupnul jsem místo něj tranzistor ze řádkového rozkladu do monitoru (nějaký 2SC xxxx ) - ten je celkem slušně dimenzovaný - jak na napětí, tak na kmitočet a telka - nějaký německý či snad rakouský CONDOR model CTV1402 šlape jak hodinky. Vnitřek silně podobný naší zmiňované teslišce ck3366 - pouze lepší obrazovka - je tam Toshiba a i přes pokročilý věk solidní jas i kontrast i barvy. Ty obrazovky Orion montované do tesel jsou už dnes mnohdy v žalostném stavu.
ivosek262

#35 Příspěvek od ivosek262 »

ok souhlas !!! jeste musim koupit nekde TDA8362 bez indexu !! vsude maj jen z indexama
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“