a to este nevie ze ked naozaj zisti ze je vadny podsvit bude musiet zaroven aj kupit prismsheet a neverim ze da cca 100€ do opravy ked u tychto tv s cinskou obrazovkou hrozi kedykolvek ent time panela
Uz som menil minule asi 2 tyzdne dozaduna podobnom Tv a ano menil som aj prism sheet, len vtedy tv isiel Led podsvit bol KO.Proste ma to ochranu na zdroji,ze ked nejde podsvit vypne zdroj a to je to co som chcel vediet pretoze vecsinou na Tv aspon tie lacnejsie vypne len LED driver a zdroj ide dalej.
Takze uz som doma.Testerom som si odmeral jednotlive LED pasy a je vadna jedna cast na jednom LEd pase.Takze ak odpojim len vadnu cast z driveru nenabehne to .LED driver je robeny 2 + 2 cize vystup driveru ma 2 vystupy a tie idu paralelne na led pasy ,ktore su rozdelene na 2 + 2 piny.Ak odpojim len vadnu cast nenabehne zdroj musim odpojit LEd z celeho vystupu driveru1 a potom nabehne druhy driver v poriadku.Takze uz budem vediet,ze si to kontroluje LED driver a nezapne zdroj ak je vada na *LED pasoch.To som chcle vediet na zaciatku ci si LED driver pri poruche LED pasov vie vypinat droj a ANO vypina.
Uz to mam zriesene ..ved som pisal ak odpijim len vadnu cast ostane na tom driveri pre led len jedna vetva a nenabehne tv.Musim odpojit oba casti z led driveru a nechat odpojene a nechat zapojene len druhy vystup led driveru na pasoch co su ok tak to nabehne.Samozrejme len polka obrazu ma podsvit...
Ještě vlezlý dotaz , na ploše ve vaně jsou přikryty dido děrovanou folií . když to turek sundává , tak na místa co to drží stříkne nějaký sprej . Jestli to nějak jmenoval netuším . Co používáte k uvolnění u nás ? Děkuji
Já vím , jen jsem sem vlezl do aktivní diskuse . Čumím na trubce na různé opravy . no a tam jsem viděl , že mimo čučky držela ta folie na dně vany ještě v jiných místech . No a ten maník nadzdvihl roh až kam to šlo a do toho místa , kde to drželo na dně vany něco stříkl sprejem , vrátil to a tak za 30s to nadzdvihl a volně to nadzvedl a tak odlepoval asi tak 6 míst . Celé video není ostré a ještě turecké . No ale jinde jsem viděl , že po vindání čučků se ta plastová vanička v podstatě volně vyjme .