PC repro výměna kondenzátoru

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
1ramon

#16 Příspěvek od 1ramon »

Opravdu tam ta závada je, ukazoval mi to než jsem si to přinesl, teď tam zas je. Má to připojené na vstup 3,5 jack, tak si myslím, že tam nemohl obsluhou nic domrvit. Když se to zapne ze studena, někdy se jen rozsvítí displej ale nic na něm dál nenaběhne a nehraje to, protože se to nedá zesílit tím dotykovým ovládáním, jindy to hraje, ovládání se sekne, hraje to na nasavené hlasitosti a ovládání už na nic nereaguje.
dred

#17 Příspěvek od dred »

Mám tiež pri "delňovom" PC jeden taký - paškvil - ktorý sa zapína tlačítkom ! (ostatné vymoženosti sú potenciometrami - čistý analóg na pár watoch - až na "to zopínanie") !
Niekedy sa mi ho nedarí zapnúť ani na 5x... potom ho trošku pootočím voči monitoru a už to zapnutie ide v pohode... Že by to EM pole z motoru malo taký vplyv ?... A práve len na ten spínací obvod?? Žiadny procesor tam totiž nie je... len 5 kanálov analógových zosilňovačov s 5x IN vstupmi a ten "spínací" obvod ...
BOBOBO

#18 Příspěvek od BOBOBO »

Chtěl jsem mu napsat , ať kontroluje procesor . Jestli je tam něco jako byly senzory to by mělo být opravitelné . Máš od svého schema nebo jen oční náhled .
1ramon

#19 Příspěvek od 1ramon »

Schema nemám, teď to mám složené, ale pro názornost to vypadá takhle.
Přílohy
z-10_pcb.jpg
z-10_pcb.jpg
BOBOBO

#20 Příspěvek od BOBOBO »

Ale tam to vypadá na procák .... netvrdím , že mezi klávesnicí a vstupy procáku něco nebude , ale ..
Odpovědět

Zpět na „Součástky“