VHS Aiwa DK925 - zaseklé ve stavu vložené kazety
Moderátor: Moderátoři
první hifina od sony pokud se pamatuju byla HF100stefan31 píše:to Pabouk - máš pravdepodobne nesprávne nastavené "časovanie" pohybu kolies pri zavádzaní kazety do "výťahu", alebo nesprávne nastavenú polohu polohového spínača - Mode Select switch. Mohlo to vzniknúť pri výmene gumičiek, takže by bola vhodná servisná dokumentácia ... niekedy stačí nepresnosť a posun o jeden zub na kolese a je problém .....
to Damned - mám dva SONY SL-HF950, boli zakúpené v podstate nefunkčné, po oprave som skúšobne nahral hudobné DVD a bol som dosť prekvapený kvalitou signálu aj po tých rokoch - a nahrávka bez následkov kódovania .... momentálne "vraciam k životu" VHS JVC HR-D725E a EG, boli to vlastne prvé videá tejto značky v prevedení Hi-Fi, dokonca aj s DOLBY (len v normálnom zvuku) - cena v r.1985 pri uvedení na trh v D bola 3298,-DM, v Japonsku 298 000,- ¥ v r.1983... mám rád videa stroje a teší ma ich vracať späť k životu ...
Stefan31
v te době nedostupný sen
SL C7 to bylo ještě takové "hrubé" video s horním mauálním podávaním kazetyp32 píše:Ano, měl jsem Sony SL-C7.Damned píše:ja mam sony sl-c9 stale v obyvaku pod televizí
ale byla to krásná doba
mám ho na chalupě na půdě už asi 40 let ))) váha asi 40kilo )))
To sl-c9 to je jiná liga i s možností dabingu do jedné stopy ))