S: Oprava domaci zesilovac Pioneer sx-229

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
janecek

S: Oprava domaci zesilovac Pioneer sx-229

#1 Příspěvek od janecek »

Zdravim shanim nekoho kdo by me koukl na domaci zesilovac pioneer sx-229 na kerem vynechava levy kanal a pripoji se jen tehdy kdyz se zesilovac vic zesily ale po par minutach se zase levej kanal odpoji a nehraje dokud se zase nezvedne volume.

a dokazal by zde nekdo mrknout aj na autozesilovace?

Mac Audio Z 4100 na kterem piska 3 kanal po nastartovani auta a jsou spatne chinch vstupy

a groud zero GZRA 2100X tam umira jeden kanal a pripoji se pouze po zesileni ale takzes opet zase po chvilce umre a zase se musi zesilit volume
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Když už poptáváš službu, bývá dobrým zvykem a skoro nutností napsat odkud jsi. Nebo aspoň region.
..to bude jen ňákej odpůrek
VASEK_W

#3 Příspěvek od VASEK_W »

Tohle trapné utajování bydliště je zde na fóru pravidlem hlavně u lidí co chtějí od někoho něco opravit.

Ale že tytíž všude platěji kartou, a tak mají banky, potažmo stát absolutní přehled kde se v daném čase pohybují a kolik kusů čeho koupili, to už jim nedocvakne. Takže až nastoupí ještě tvrdší bruselská totalita a přídělovým systémem bodů za zboží s uhlíkovou stopou, to bude protáhlých ksichtů :-)

Vašek
jardafiala

#4 Příspěvek od jardafiala »

Jo přesně, klidně se do toho pustím (jenom zesilovač) až bude nabídka dopravy a ceny.
janecek

#5 Příspěvek od janecek »

Bydliste pridano aby vas to nepohorsovalo. V dnesni dobe zasilani postou muzu bejt aj z ameriky. Ale chapu ze vas to trapi!
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

Jo, odpověď typickýho MBA (Mladej-Blbej-Arogantní).
Na bydliště se ptáme proto, aby ti pomoc mohl nabídnout ten, kdo to umí a přitom to k tobě nemá přes půl Kocourkovska, ABY SES PRÁVĚ MOH VYHNOUT TOMU POSÍLÁNÍ.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
janecek

#7 Příspěvek od janecek »

Ekku takhle urazet stareho kamarada ze skodahome fora no totok? Zas otolik starsi nez ja nejsi! :-)
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

Na skodahome mám jen 2 kamarády. Ani jeden není ze Zlína. Krom toho už tam spoustu let nelezu, protože jsem se znelíbil samozvaný vrchnosti.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
sis2

#9 Příspěvek od sis2 »

To bylo užitečné, prořídla fronta zájemců o provedení opravy...
jardafiala

#10 Příspěvek od jardafiala »

Nabídl jsem, bez odezvy....
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“