Co s pomalým mobilem?
Moderátor: Moderátoři
Co s pomalým mobilem?
- Artaban001
A jinak. Aplikace se vyvíjí a jejich požadavky na systém se zvyšují, tudíž jim zastaralý mobil už taky nemusí stačit.
Taky to dělají aplikace, co jsou jakoby zdarma - platíš je tím, že Ti stahujou reklamy a přehrávají je přímo v aplikaci a otravují Ti život.
- pocitujlasku
Co mam dost problem napr. na samsungu a messenger, ze on sa obcas vypne a potom mi nechodia notifikacie, ked mi niekto pise.
- josef_novak
Zadruhé nechat rootnout, stojí to 300,- a pak jdou odinstalovat nepoužívané Google appky i Xiaomi appky. Předtím zazálohovat data.
U těch zbylých povypínat šmírácké funkce (různá odesílání dat apod), vypnout aktualizace, aktualizace si dělám zásadně sám a jenom toho, co chci.
Ale...Vyhrabal jsem odložený manželčin mobil Samsung Galaxy A50. (možná mi ho dá). Absolutně svižný, přestože hromada nainstalovaných aplikací.
K tomu mému: Odinstaloval jsem aktualizace a bloknul jsem automatické aktualizace. Konkrétně u mne to ,doufám, bylo zakázat přes aplikaci Google play. Uvidíme, co se změní za týden. Mám to hlavně na podcasty a jako ovladač streameru, takže na hraní spíše off line, včetně map. George bankovnictví celkem chodí: spolehlivě.